Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Tauluseinän päivitys

Kaupallinen yhteistyö: Desenio
Yksi asia, jota tulen kaipaamaan tässä kodissa on rakentamani tauluseinä. Se on niin minun tyyliäni. Toteutan varmasti vastaavan myös seuraavaan kotiin. Rakastan kauniita julisteita, joiden avulla voi rakentaa juuri sellaisia kuvakokonaisuuksia, kuin haluaa. Niitä voi helposti yhdistää omiin valokuviin ja omaan taiteeseen. Minulta löytyy muuten Pinterestistä kokonainen kansio täynnä erilaisia tauluseinä ideoita.

Pääsin yhteistyössä Desenion kanssa päivittämään vielä tämän tauluseinän kuvia, jotka seuraavat mukana myös seuraavaan kotiin.

Tauluseinä - Kaksio - Vuokrakoti Caroline Lundqvist osterit - Printit - Desenio

Caroline Lundqvist osterit - Printit - Desenio Caroline Lundqvist osterit - Printit - Desenio

 

 

Kun selasin Desenion valikoimaa ja tajusin, että heidän Handpicked valikoimastaan löytyy Caroline Lundqvistin upeita osteri-printtejä, minulle oli itsestään selvää valita yksi niistä. Rakastan näitä kyseisiä töitä ja ehdin jo hetken haaveilla siitä, että saisin yhden julisteen itselleni. Mietin muutaman päivän valintaani ja kyselin, jopa ystävien mielipiteitä, kun oli todella vaikeaa valita vain yksi juliste. Lopulta päädyin Wild waves julisteeseen, värimaailman vuoksi. Ajattelin mustavalkoisen värityksen olevan kaikkein neutraalein vaihtoehto tauluseinään. Muuten varmaan miettisin vieläkin, minkä kuvan valitsisin.

Tauluseinä - Desenio Tauluseinä - Desenio

 

Miettiessäni mitä julisteita tilaisin kollaasiini, halusin tuoda kollaasiin palasen merta. Merestä on tullut kuluneen vuoden aikana minulle entistä tärkeämpi. Restful-juliste oli tähän ajatukseen aivan täydellinen. Koen meren nimenomaan rauhoittavaksi elementiksi ja tässä julisteessa se tunnelma välittyy myös eteenpäin.

 

 

 

New York printti - Desenio - Tauluseinä - Olohuone - Kaksio Tauluseinä - Kaksio

Ja mitä olisi juliste yhteistyö ilman, New York-aiheista printtiä. Olen edelleen toivottoman ihastunut New Yorkkiin ja haaveilen matkustavani sinne vielä jonain päivänä. Ennen koronan iskemistä olin jo aloittanut säästämään matkaa varten. Nyt matkahaaveet siirtyvät ties miten pitkälle tulevaisuuteen. NYC-kaipuuta helpottamaan olen sitten hankkinut julisteita kyseisestä kaupungista. Tämä New york skyline-juliste on ihana. Se on suosikkini heti tuon Caroline Lundqvistin printin jälkeen.

Tauluseinä - Olohuone - Vuokrakoti Tauluseinä - Olohuone Abstrakti printti

 

Lopuksi kollaasia rauhoittamaan halusin muutaman abstraktin julisteen. Ja koska tarkoitus oli nimenomaan rauhoittaa tunnelmaa, valitsin melko vähäeleisiä kuvia. Isompi abstrakti kuva on nimeltään Stained wall ja se on lähikuva tahraisesta seinästä. Pienempi abstrakti kuva on River bed aerial wiev ja on nimensä mukaan kuva joenpenkasta. Pidän siitä, että vaikka kuvat ovat abstrakteja, ne ovat valokuvia joistain.

Boobs - Taulu - rinnat Tauluseinä - Kaksio - Sisustus Tauluseinä - Sisustus - Olohuone

 

 

Näiden lisäksi valitsin vielä yhden taidejulisteen. Pidän Boobs drawing-julisteessa pelkistetystä ilmeestä. Jotenkin tämä juliste tuntuu tosi omalta, jos niin voi sanoa. Ihannoin naiseutta ja olen viimeisen vuoden aikana löytänyt itsestäni myös feministin, joten miksi minulla ei sitten olisi seinällä kuvaa tisseistä.

Caroline Lundqvist osterit - Printit - Desenio Tauluseinä

 

 

Desenio on loistava paikka ostaa julisteita omaan kotiin. Desenio.fi nettisivuilta löytyy inspiraatiota ja ideoita. Julisteiden lisäksi sieltä löytää myös kehykset, tauluhyllyt, passepartout kehykset ja nykyään myös iphonen kuoria, sekä kangaskasseja. Kunhan saadaan muutettua tilaan varmasti lisää taidetta uuden kodin seinille. Lastenhuoneen taulukollaasin kasvattaminen ainakin houkuttaisi.

 

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.