Hae
Big mamas home

Lokakuun ainoa hankinta

Hieman myöhässä, mutta seuraavaksi olisi vuorossa lokakuun hankinnat tai hankinta. Viime kuussa olen ollut sekä karanteenissa, että keskittynyt edessä olevaan muuttoon. Kodin hankintojen miettiminen on mennyt aavistuksen vaatehankintojen edelle. Mutta kuten sanoin, olen kuitenkin ostanut yhden vaatteen. Ja tämän kuun lopussa olisi myös uuden kvarttaalikatsauksen aika.

LUE MYÖS: Elokuun hankinnat & kvarttaalikatsaus

Big mamas home Jenni S. Lokakuun ainoa hankinta

LOKAKUUN HANKINNAT

Paitapusero H&M

Big mamas home Jenni S. Lokakuun ainoa hankint

Paitapuserot ovat oman vaatekaappini kulmakiviä. Tämä on niin omaa tyyliäni, kuin vaate voi vain olla. Tämä menee niin farkkujen, kuin keinonahkalegginssieni kanssa ja hameeseen yhdistettynä. Musta on minulle myös tietynlainen turvaväri. Musta toimii aina ja sopii kaiken kanssa.

LUE MYÖS: Kuukauden hankinnat: Onnistunut syyskuu

Big mamas home Jenni S. Lokakuun ainoa hankint

Tämä postaus oli hieman tynkä ja tosiaan myöhässä, mutta halusin siitä huolimatta kirjoittaa sen, jotta ostotottumuksistani välittyy mahdollisimman realistinen kuva. Kun fakta on, että ostosten määrä vaihtelee paljon kuukaudesta riippuen. Kuun lopulla luvassa sitten se kattavampi kvartaalikatsaus.

 

LUE MYÖS:
Viikon suosikki: Keväisiä second hand löytöjä
Kuukauden hankkinat: Harvaa neulosta & pitsiunelmia
Kuukauden hankkinnat: Heinäkuun alelöydöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.