Hae
Big mamas home

Tänä syksynä

Tarkoitus oli kirjoittaa teille tämän vuoden syyslista. Tästä tuli mielestäni aika perusteellinen, henkilökohtainen ja konkreettinen. Ei yhtään niin kepeä ja syksyinen, kuin olin aluksi ajatellut. Mutta hyvä niin. Opintoasiat pyörivät juuri nyt mielessä aika vahvasti. Kirjoitan niistä ihan oman postauksensa. 
Olisi todella kiva kuulla teidän tämän syksyn suunnitelmia. Kirjoittakaa niistä jonkinlainen kommentti minulle. 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Starttaan kunnolla opintoni 
Edessä on vielä palaveria opettajien kanssa, hyväksi lukujen selvittelyä ja sen osaamisalan päättäminen. Kunhan kaikki on selvillä, voin startata opinnot kunnolla. Onneksi oppisopimuspaikka on jo kaikin puolin tuttu ja voin keskittyä nimenomaan tähän opiskelu puoleen. Odotan innolla kaikkea tulevaa ja sitä, että saan viimein paperit. Tavoitteena on, että ennen joulua kaikki olisi selvillä ja opinnot olisivat lähteneet käyntiin. 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Nautin vapaailloista sarjojen ja kynttilöiden kanssa 
Vuorotyössä olen alkanut arvostamaan todella paljon vapaita hetkiä. Vapaat perjantai-illat ovat muodostuneet suosikeikseni. (Vain elämää:llä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. (Samu I love you.)) Kuppi teetä, villasukat ja torkkupeitto kruunaavat vapaan illan. Ehkä minun pitäisi taas kirjoittaa teille sarjavinkkejä sisältävän postauksen. 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Kehittyä joogassa 
Mä olen ihan todella innostunut joogasta. Tuntuu siltä, että olen löytänyt itselleni sopivan lajin. Tällä hetkellä harjoittelen hissukseen kotona. Yritän oppia jokaisen tekemäni asennon kunnolla ja olen edistynyt tässä hyvin. Oppimani asennot eivät tunnu enää vaikeilta ja homma helpottuu muutenkin koko ajan. Jonkin ajan päästä mennään ehdottomasti Erikan kanssa ilmajooga tunnille. (Ilmajooga sopii kuulemma hyvin pluskokoisille ja raskaana oleville.) 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Katkaista sokerikierteen 
Minulle jäi imettämisestä päälle aivan toivoton sokerikierre. Olen aina pitänyt suklaasta, mutta nyt sitä on mennyt ihan tolkuttomasti. Nyt totesin, että tämä kierre on pakko katkaista. Kaikki mahdolliset makeat välipalat saavat jäädä sinne kauppaan ja yritän nyt järkevöittää ruokarytmiäni. Työpäivinä tämä onnistuu todella hyvin, mutta vapaapäivinä on liian helppo lipsua. 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Löytää aikaa treffeille 
Otetaan treffit tärkeäksi prioriteetiksi tässä tilanteessa. Meillä yksi ongelma on ollut se ettei olla vietetty aikaa yhdessä, mikä on ollut omiaan ajamaan meitä erilleen. Yritetään lähteä ihan kodin seinien ulkopuolelle, mutta haluan elvyttää myös sen perinteen, että katsotaan yhdessä jotain hyvää sarjaa Netflixistä tai HBO:lta. Ehkä puhun hänet viimein ympäri katsomaan kanssani Game of Thrones:n. Pääasia olisi, että vietetään oikeasti yhdessä aikaa ja tutustutaan toisiimme uudestaan. 
Big mamas home by Jenni S. Tämä syksynä
Kuunnella ystävän kanssa yhdessä Perjantain parhaat 
Saimme viime treffeillä Heidin kanssa idean, että heti, kun löytyy sopiva perjantai, niin kokoonnutaan yhteen ja kuunnellaan Perjantain parhaat. Noorien podcast on kummankin suosikki, joten tämä on täydellinen tapa viettää ilta. Täytyy kehitellä iltaan myös hyvää ruokaa ja viiniä. 
Syksyn tunnelmointi jatkuu facebookin ja instagramin puolella. 
Ota kanavani seurantaan. Pus.

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Hei, hienoa että pyritte etsimään yhteistä aikaa vain teille kahdelle. Allekirjoitan, meillä lapset jo aikuisia, mutta ehdottomasti kaksin olo piti meidät liimana yhdessä, ja meette vaikka sängylle pötkölleen vaikka lapset on siinä omissa leikeissään. Minusta on kiva, että sulla on tuo asenne yrittää.

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Hei, kiitos viestistä ja oman kokemuksen jakamisesta. Ja kyllä me vielä halutaan yrittää. Meillä on loppujen lopuksi niin paljon hienoja asioita, jotka ollaan saatu yhdessä aikaan. Sen vuoksi kannattaa taistella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.