Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 26 / 21

 

Viikon ihanimmat korvakorut ovat @annidiudiy:n ihanat Överit. Nämä korvakorut ovat tulleet vastaan useammalla seuraamallani vaikuttajalla viimeisen puolen vuoden aikana. Ja ovathan nämä aivan ihanat. Korvakorut tehdään mittatilauksena. Tilatessa voi valita korvakorujen värin ja yksityiskohtien värin. Halusin ostaa korvakorut isoina ja pieninä. Pienempiin valitsin tutun ja turvallisen beigen, mutta isoihin halusin vähän väriä. Siksi lilat. Ja nämä korvakorut ovat  I H A N A T.

Viikon parhaat - Kesädrinkki - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras vinkki kesäjuomiin. Mikään ei voita päivällä juomahetkeä tuossa kodin pienellä parvekkeella. Kopioin Noora K:lta lenkkilimu tradition ja erityisesti näin kesällä se on paras mahdollinen palkinto lenkin jälkeen. Olen vain vienyt lenkkilimut uudelle tasolle tuunaamalla niitä vähän. Ensinnäkin lasiin laitetaan runsaasti jäitä ja toisekseen, sinne laitetaan joko hedelmiä tai marjoja. Mustikat, mansikat, tuore ananas, mitä näitä nyt on.  Sitten asetutaan mukavasti alas ja nautitaan juoma raittiissa ulkoilmassa.

Viikon parhaat - Thomas Sabo Charm club - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras vanha asuste. Kaivon esiin vanhan, rakkaan Thomas Sabon rannekoruni, joka oli unohtunut rasiaansa laatikon perälle. Rakastan edelleen kyseistä rannekorua ja pieniä charmeja, joita olen kerännyt muistoksi elämäni merkkihetkistä. Aion taas jatkaa charmien keräilyä. Tiedän nimittäin heti yhden, joka puuttuu. Nimittäin kuopukseni etunimen ensimmäinen kirjain. Esikoisen nimikirjain on jo korussa.

Viikon parhaat - Backaksen olohuone - BMH - Big mamas home

Viikon paras retki. Voitin Ravintola Backaksen instagramissa arvonnasta picnickorin kahdelle ja lähdimme tänä viikonloppuna nauttimaan siitä ystäväni Hannan kanssa. Meillä oli aivan täydellinen picnicpäivä ja Backaksen kartanon alue oli tosi idyllinen. Saatiin tosiaan picnickori arvontavoittona, mutta jäätiin vielä ulkopöytään siemailemaan drinkit omaan piikkiin.

-Jenni

 

Lue myös

Viikon parhaat 25 / 21

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Viikon parhaat 38 / 20

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.