Hae
Big mamas home

Kuukauden hankinnat – Harvaa neulosta & pitsiunelmat

Ajattelin ruveta listaamaan blogiin kuukauden vaatehankintoja paristakin syystä. Ensinnäkin, pitääkseni itse kirjaa siitä, mitä tulee ostettua ja vähän tutkiakseni omaa ostokäyttäytymistä. Toisekseen, inspiroidakseni myös teitä. Teen paljon vaatehankintoja second handina ja ainakin ennen kaipasin itse inspiraatiota nimenomaan tässä puolessa. Olen kirjoittanut aiemmin siitä, miten perinteiset kirpputorit saavat yleensä pölyallergiani oireilemaan ja minut ahdistumaan. Siksi jaan mielelläni vinkkejä sellaiseen helpompaan kirppistelyyn.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat Harvaa neulosta ja pitsiunelmia

Kesäkuu oli kirppislöytöjen puolesta hiljainen. Sen sijaan, ostin alesta pari juttua, mistä olin haaveillut. Ensinnäkin kauniit rintaliivit, sekä ihanan kesäneuleen.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat Harvaa neulosta ja pitsiunelmia

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat Harvaa neulosta ja pitsiunelmia

Tutustuin keväällä KappAhlin Kay/Day Loungewear-mallistoon, jossa yhdistetään tyylikkyys ja mukavuus. Ensinnäkin mallisto on todella kaunis. Paljon neutraaleja, luonnonläheisiä värejä ja kivoja materiaaleja. Silloin silmiini osui ensimmäisen kerran aivan ihana, yksinkertainen neule. Piheyksissäni en silloin raaskinut sitä ostaa. Sitten satuin eräänä kertana löytämään kyseisen neuleen viidenkymmenen prosentin alennuksella , enkä voinut olla ostamatta sitä.

Neule on ollut heittämällä koko kuukauden käytetyin vaate. Se on täydellinen niinä aurinkoisina, vähän viileämpinä päivinä ja sen lisäksi olen hengaillut kotona pelkässä neuleessa.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat Harvaa neulosta ja pitsiunelmia

Neuleen lisäksi hankin itselleni uudet, kauniit rintaliivit. KappAhlilla on ollut jo vuosia hyviä rintaliivejä isommalla ympäryksellä, sekä isossa kuppikoossa. Kaiken lisäksi ne ovat kauniita, kuten nämä hankkimani mustavalkoiset liivit.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat Harvaa neulosta ja pitsiunelmia

Tämän postaussarjan malli ja rakenne kehittyvät varmasti ajan kanssa paremmiksi. Voin jo nyt kertoa, että heinäkuun hankinnoissa on useampi, ihana second hand löytö, joiden esittelyä en malta odottaa. Minulla nimittäin meinasi lähteä mopo käsistä Zadaan kanssa.

 

 

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Zadaa on kyllä ihan paras, sieltä tulee löydettyä ihan liikaakin. Ainoa mistä siellä en tykkää on asiakaspalvelu, mutta muuten aivan erinomainen serviisi 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Zadaa on ihan paras! Rakastan. <3 Mä olen kyllä saanut aina hyvää palvelua myös asiakaspalvelusta. Oon siis ollut siihenkin tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.