Hae
Big mamas home

Oui, mon cheri

Syksy tuli tosiaan rytinällä. Olen tänään liikkunut neuleessa ja nahkatakissa ja se on tuntunut täysin sopivalta vaatemäärältä. Missään vaiheessa ei ollut liian kuuma. Tavallaan tätä on jo vähän odotettu, vaikka helteitä tulee pian taas ikävä. Syksyssä on kuitenkin puolensa. Ja olen fiiliksissä siitä, että pääsen viimein käyttämään kunnolla nahkatakkiani. Viimein!

Tämä asu on kuvattu lämpimillä ilmoilla, kuten arvata saattaa. Toki tähän voisi myös lisätä sen nahkatakin ja asu toimisi täydellisesti sellaisenaan. Katri vitsaili minulle tämän postauksen otsikosta jo kuvaus vaiheessa, että nyt menee neiti vaikuttaja vähän turhan helpolla. Mutta hitto vie, otsikoiden keksiminen on bloggaamisen vaikein osuus, joten välillä voi mennä helpolla.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Paita / H&M tuunattu

Legginssit / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / SECOND HAND

Korvakorut / SMILING DESIGN

Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaaleanpunainen paita ja legginssit

Tämä vaaleanpunainen paita on aivan älyttömän söpö. Silmäilin sitä jonkin aikaa H&M:n verkkokaupassa, ennen ostopäätöstä. Ainoa mutta oli, että tässäkin paidassa kaula-aukko oli sellainen pyöreä ja aika korkea, mitä itse inhoan. Niinpä saksin tästäkin paidasta kaula-aukkoa hieman suuremmaksi, jolloin siitä tuli minulle juuri oikeanlainen.

Asu itsessään on sellainen, missä olen kulkenut ison osan kesää. Tai ainakin silloin, kun pitkät housut eivät tuntuneet tukahduttavan kuumilta. Mutta asu on rento, kiva ja helppo. Sellainen, joka on helppo vetää aamulla päälle. Todennäköisesti tulen suosimaan vastaavaa myös tässä syksyllä. Tosin asuun täytynee lisätä vielä neule ja takki.

Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni

Kiharat näihin kuviin tein kihartimella. Kun olin ensimmäisella kiharruskerralla onnistunut polttamaan ohimooni mellevän palovamman, toisella kerralla kihartaminen onnistui ihan kivasti. Saatan tosin tarvita vielä vähän harjoitusta sen suhteen, mutta jos isommilta palovammoilta vältyttäisiin jatkossa.

Ohimon palovamma parantui kyllä hyvin ja nopeasti, mutta ohimolla on edelleen havaittavissa hieman värieroa verrattaessa muuhun ihoon.

Korvakorut ovat Smiling Designin ihanat roikkuvat korut. Mallin nimeä en muista, eikä sitä taida olla tällä hetkellä edes myynnissä. Smiling Designilla on kuitenkin paljon muita, aivan ihania korviksia myynnissä, joten kannattaa käydä kurkkimaan. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan tyytyväisen asiakkaan suositus.

Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Minun täytyy lähteä paimentamaan jälkikasvua hiljalleen iltapalalle ja muihin iltatoimiin. Alkaa näyttää nimittäin siltä, että meidän flunssakierre on helpottanut ja huomenna päästään taas kokeilemana koulua ja päiväkotia. Mikä on erittäin jees.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Musta ribbimekko

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Vähän erilainen asu

Kirsikkapuiden katveessa

Collegehame

 

Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Oui mon cheri - vaaleanpunainen t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Vaaleanpunainen kyllä sopii Sinulle! Se saa ihosi ihan hehkumaan (no ok, Sulla on kaunis iho muutenkin). Ja ihanat hiukset! Onko Sinulla ihan oma väri? Itse yritän kasvatella omaa väriä takaisin (olen väsynyt värikierteeseen), mutta mulla on tylsä hiirenharmaa oma tukka. Sinulla on ihana, ”kunnon” ruskea!
    Mukavaa päivää! <3

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos taas ihanasta kommentista. Ja kyllä mulla on oma väri. Lopetin hiusten värjäämisen noin kolme vuotta sitten, kun tajusin oman värini olevan nimenomaan kunnon ruskea. Minulla oli nuorena sellainen maantienruskea tukka ja se on tummunut aikuisiällä tällaiseksi tosi tummaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *