Hae
Big mamas home

Koin seksuaalista haluttomuutta aivan suhteen alussa

Kirjoitin siitä, että me ollaan käyty mun kumppanin kanssa läpi yhdenlainen kolmen kuukauden kriisi. Itse kuvailisin sitä yhdenlaiseksi sitoutumispaniikiksi siinä vaiheessa, kun tunteet alkavatkin hiljalleen syventyä. Tänä aikana omat tunteet heittivät härän pyllyä. En tiennyt mitä ajatella ja mitkä ovat omat tunteeni. Oli myös hetkiä, joilloin en tuntenut yhtään mitään omaa kumppaniani kohtaan. Aiemmin tämä oli ollut se kriittinen vaihe, jolloin minä pötkin pakoon.

Koin seksuaalista haluttomuutta

Koin tänä aikana myös seksuaalista haluttomuutta. Siitä ehdin nopeasti jo ajatella, että tuskin kumppanini on minulle oikea, kun en halua häntä. Nyt voin sanoa, että kyse ei ole ollut todellakaan kumppanistani vaan omista ristiriitaisista tunteistani. Minulla on äärimmäisen ihana poikaystävä, jota haluan taas, kun ensimmäinen kriisi ja sen mukanaan tuoma tunnemyrsky on tasaantunut.

Kun en halunnutkaan - BMH - Big mamas home by Jenni

Seksi vallankäytön välineenä

Sen verran olen oppinut, että seksuaalinen haluttomuus ei ole täysin yksiselitteistä. Puhe haluttomuudesta on edelleen hyvin yksisuuntaista. Yhä edelleen haluttomuuskeskusteluissa syytetään naista. Ihan kuin naisella olisi vastuu parisuhteen seksielämän aktiivisuudesta. Minua tällainen keskustelu risoo.

Olen elänyt parisuhteessa, jossa seksi on ollut yksi vallankäytön keino. Minä olen ollut aina seksuaalisesti aktiivinen ja halukas. Niin raskaana, kuin hyvin pian synnytyksen jälkeen. Olen kuitenkin elänyt parisuhteessa, jossa seksiä käytettiin minua vastaan. Jos ilmaisin haluni seksiin, minua huoriteltiin ja haukuttiin nymfomaaniksi. Kun seksiä oli, se oli hyvin suoraviivaista ja toisti samaa kaavaa. Kaikki kokeileva oli epänormaalia ja sairasta. Jouduin myös odottamaan seksiä, koska sitä ei todellakaan tullut minun aikataulullani. Sain kuulla usein siitä, kuka minua haluaisi, kun olen ruma ja lihava ja nalkutankin vielä jatkuvasti. Oli minun syyni ettei seksiä ollut.

En siis ole aiemmin kokenut haluttomuutta, koska seksielämäni ei ole ollut sellaista että sille olisi ollut oikeastaan mahdollisuutta. Joten kieltämättä hieman huolestuin, kun minua ei yhtäkkiä haluttanutkaan. En uskaltanut ottaa asiaa myöskään puheeksi. Tänä viikonloppuna puhuin asiasta ensimmäisen kerran. Minua nimittäin pelotti, vaikka pelko kumpusi enemmän vanhoista kokemuksista, kuin nykyisestä suhteestani. Kumppanini sanoi, että kyllä hän oli huomannut etten ollut hänessä kiinni kuin ennen.

seksuaalinen haluttomuus suhteen alussa - BMH - Big mamas home by Jenni

Halujen palaaminen

Nyt haluni ovat palautuneet niin, että tunnistan itseni taas. Ja luulen, että tässä kyseisessä tilanteessa, juuri aika ja suhteen eteneminen oli se ratkaiseva tekijä. Toki keskustelu olisi saattanut auttaa entisestään. Onneksi pystyimme sentään puhumaan muista ongelmista, sillä muutoin olisimme tuskin enää yhdessä. Ja pystyimme puhumaan asiasta nyt, kun seksuaaliset haluni olivat jo palautuneet. Nyt minusta tuntuu, että ollaan kumpikin saatu ihan uutta virtaa ja ollaan taas samanlaisia lääppijöitä, kuin ensimmäisinä viikkoina. Ja se on aivan ihanaa.

Itselleni tämä oli myös äärimmäisen eheyttävä kokemus. Seksuaalinen haluttomuus on inhimillistä ja nyt näin, että minua rakastetaan vaikka tialnteet (ja haluni) hetkellisesti muuttuisivatkin. Lisäksi olen saanut kokea sen ettei seksi ole se vallankäytön väline, vaan luonnollinen osa parisuhdetta. Se on yksi tapa näyttää rakkautta ja kiintymystä, mutta se ei ole ainut tapa. Toki, minulle seksi on parisuhteessa tärkeää ja yksi toive kumppania etsiessä oli se, että meidän seksuaaliset halut, tarpeet ja toiveet osuisivat edes jotenkin yhteen. Siitäkin huolimatta, että elämä ei ole aina niin yksiselitteistä.

Juuri nyt aion kuitenkin nauttia tästä uudesta ja äärimmäisen ihanasta drivesta, joka meillä on. Ja yritän opetella myös itse puhumaan näistä vaikeista aiheista kumppanilleni. Onneksi meillä on aikaa. ♥ Ja onneksi olen löytänyt itselleni tuon uskomattoman ihanan, ymmärtäväisen ja huomioon ottavan poikaystäväni.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille?

Parisuhdetta etsivällä naisella ei saisi olla seksisuhdetta

Jos ”haluan panna sua” ei toimi, niin mikä toimii?

2 kommenttia

  1. jenny kirjoitti:

    Siis sun haluttomuus kesti kuinka kauan? Sori, että utelen?

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kuukauden. Kyseessä ei siis ollut mikään pitkäaikainen jakso tai mikään varsinainen ongelma. Mutta muutos oli kuitenkin sellainen, että itse huomasin sen ja kumppanikin huomasi sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *