Hae
Big mamas home

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Tunnustan olevani tällä hetkellä kevyessä flunssassa ja ajatukset kirjoittamisen suhteen hieman tökkivät tästä syystä. Olen tässä aamulla hoitanut myös hieman ristiäisasioita, jotka ovat vieneet oman osan siitä ajatuskapasiteetista. En malta odottaa meidän ristiäisiä ja jos tässä oikein hyvin käy, niin ruska saattaisi olla kauneimmillaan siihen aikaan. Mikä olisi aivan ihanaa. Ajattelin kertoa teille lähiviikkoina vähän lisää ristiäisiin valmistautumisesta ja meidän asuista. Nyt on nimittäin pienimmänkin ristiäisasu tilattu Pikku Vaniljalta. Ja minäkin löysin mekon, jonka rinnanympärys ei purista.

 

Neuletakki / Nanso saatu*

Mekko / Nanso saatu*

Kangaskassi / Nanso saatu*

Kengät / New Look

Korvakorut / Butoni Design

 

Neuletakin ja mekon uudet kaverit

En malttanut olla kuvaamatta tätä neuletta ja mekkoa vielä Katrinkin kanssa. Neuletakki on nimittäin ollut viime viikkojen käytetyin vaate. Siihen on ihanaa kietoutua kotona ja se näyttää ulkona liikkuessa myös hyvältä. Myös lapseni rakastavat kietoutua tähän neuleeseen mieluummin, kuin sohvalla lojuvaan torkkupeittoon. En siis todellakaan ole meidän perheessä ainoa, joka pitää tästä kyseisestä vaatekappaleesta. Mekko on myös ihana, mutta toistaiseksi imettäessä vähän epäkäytännöllinen ja siksi se on ollut vähemmällä käytöllä. Haaveilen tämän kaveriksi myös kotimaisesta Kiedo-vyöstä. Veikkaan, että se sopisi todella hyvin tämän mekon (ja muiden) kanssa.

Asu sai kuitenkin heti uutta ilmettä maihareiden ja eri korujen kanssa. Maiharit ovat aiempia korkkareita rouheampi valinta kengiksi, mutta ihan yhtä sopiva. Korvakorut ovat vähän minimalistisemmat, kuin aiemmin nähdyt syyshortensiat.

Korvakorut ovat kotimaisen Butoni Designin Flow-korvikset. Itse kutsun näitä mielessäni merenneitokorvakoruiksi, kun noista hohtavista pylpyröistä tulee vähän mieleen merenneidon pyrstön suomut. Lapset ovat näistä myös ilmoittaneet, että he haluavat ehdottomasti nämä korvakorut, kun minä haluan niistä luopua. Olen miettinyt, että kun lapseni ovat teini-iässä, näenkö enää korvakorujani, jos ne ovat aina heidän käytössään. 😀 Toki voi olla, että siinä vaiheessa äidin isot korvikset on ihan out.

Tämän asuyhdistelmän esittely saa nyt toistaiseksi riittää. Mutta voin paljastaa, että minulta löytyy nyt jo kuvia, joissa neuletakki on stailattu hieman eri tavalla. Joten niitä luvassa sitten seuraavaksi. Kun paras vaate on se monikäyttöinen vaate.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Loppukesän asu – Vihreä mekko ja farkkutakki

Musta kesämekko ja tennarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *