Hae
Big mamas home

Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla

Kevät tulee ja niin tulee myös kevään pesänrakennusvietti tai sisustusbuumi. Minulla ainakin erityisesti keväisin iskee tarve laittaa kotia entistä viihtyisämmäksi. Tänä keväänä olen innostunut värien käytöstä. Sisustukseni väripaletti on ollut jo vuosia melko neutraali ja sellaisena se varmasti pääsääntöisesti pysyy. Olen aina ihaillut muiden rohkeaa värien käyttöä, vaikka itse kaipaankin rauhallisempaa palettia.

Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin uskaltanut käyttää värejä sisustuksessa harkitusti. Joulukautena käytin havunvihreää ja nyt olohuoneessa on vaalean turkoosit sohvatyynyt. Jos käytän värejä, käytän niitä yleensä tekstiileissä, koska ne voi aina vaihtaa.

Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla - BMH - Big mamas home by Jenni Keittiön sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla - BMH - Big mamas home by Jenni

Tänä keväänä aloin myös haaveilla väripilkusta keittiöön. Mietin uskallanko tilata printtikuvioisen verhon keittiöön. Aloin tutkailla verhojen valikoimaa ja bongasin sieltä Vallilan Magnolia-nimisen verhon. Pidin siitä, miten paljon verhossa on myös valkoista. Ja ei varmasti ketään ei yllätä se, että pääsyin valitsemaan kukkakuvioisen verhon.

Vallila Magnolia verho - BMH - Big mamas home by Jenni Keittiön sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Väreillä sisustaminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän keittiöön riitti täydellisesti vain yksi verho. Sen mitat ovat 140 x 240 cm, mikä on täydellinen koko tähän meidän keittiöön. Verho peittää kokonaan tuon meidän pienen ikkunan, jos niin haluaa.

Myönnän, että verho vaati aluksi pientä totuttelua, koska olen niin pitkään sisustanut todella neutraalisti. Nyt on kuitenkin totuttu ja olen todella tyytyväinen tähän valintaan. Muuta näin voimakasta printtiä meille tuskin tulee, mutta tämä on todella kiva piristysruiske muuten rauhalliseen sisustukseen. Koska tässä on niin paljon valkoista rauhoittamassa yleisilmettä, kuvio ei tunnu liialta vaan pikemminkin raikkaalta.

Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla - BMH - Big mamas home by Jenni Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla - BMH - Big mamas home by Jenni Vallila Magnolia verho - BMH - Big mamas home by Jenni

Materiaali on aika rouheaa, läpikuultavaa materiaalia ja tuo mieleen vähän pellavan. Mutta verho on kuitenkin polyesteria. Kyseinen verho on Vallilan vuoden takaista SS21-mallistoa, eli tämä on todennäköisesti viimeisiä hetkiä kun kyseistä verhoa saa. Minäkin löysin sen alennusmyynnistä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Katkeran kodinhoitajan tilitykset eli kuinka päätin hankkia robotti-imurin

Köyhän naisen ikkunalauta

Lastenhuoneen muutos ja jatkettava lastensänky Ikealta

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Syksyinen olohuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *