Hae
Big mamas home

Nuoruuden seksikokemuksia-podcastjakso

Viikonloppuna ilmestyi uusi podcastjakso, jossa aiheena on meidän nuoruuden seksikokemukset ja kokeilut. Välillä korvat punoitti kun tätä editoin ja mietin, kehtaako tätä edes julkaista, mutta siellä se siitä huolimatta on. Ollaan ehditty saamaan jo vähän palautetta jaksosta, eikä edes risuja, mikä on aivan ihanaa.
Kuten jo otsikkokin kertoo, jaksossa pureudutaan meidän nuoruuden seksikokeiluihin. Nuorena tulee tehtyä asioita ilman sen suurempaa harkintaa ja tunteet tai tuntemukset edellä ja sen kuuloinen tämä jakso onkin. Toinen meistä on menettänyt neitsyytensä todella nuorena ja toinen ehti jo turhautua, kun ekaa kertaa ei meinannut tulla kohdalle millään.

Juttua meillä olisi riittänyt varmasti paljon pidempään kuin vain puoli tuntia, mutta päätettiin säästellä juttuja myöhempiä jaksoja varten. Sillä meillä riittää asiaa seksistä varmasti useamman jakson verran.

Meidän TERAPIAN TARPESSA podia voi kuunnella Spotifyn, Acastin ja Soundcloudin kautta. Podin löytää myös Instagramista @terapian_tarpeessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.