Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Smiling Design – Korvakorut mittatilauksena + Arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Teille kenellekään on tuskin jäänyt epäselväksi se, että minä  R A K A S T A N  korvakoruja. Vaikka pukeutumistyylini on melko hillitty, niin korvakorujen kanssa tykkään leikitellä. Korvakoruni ovat muuttuneet viimeaikoina vain isommiksi ja näyttävämmiksi ja niissä on myös värejä. Yksi suosikki koruntekijöistäni on Johanna Huuhtanen ja hänen ihastuttava Smiling Design brändinsä. Nämä korvakorut olivat rakkautta ensisilmäykseltä ja minulta löytyy useammat brändin korvakorut.

Backaksen kartanolla - BMH - Big mamas home by Jenni S. - Pluskokoisten muoti

Johanna halusi mainostaa yrityksensä palvelua, jossa asiakas voi tilata häneltä täysin mittatilauskorvakorut. Ja mikä olisi parempi tapa kertoa tästä palvelusta kuin se, että minä suunnittelin itselleni korvakorut, jotka Johanna toteutti. Sain siis täysin oman näköiset Smiling Design korvakorut.

Smiling Design mittatilaus korvakorut - Asusteet - BMH - Big mamas home by Jenni Smiling Design mittatilaus korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Etsin inspiraatiota korvakoruihin muun muassa Pinterestistä. Hetken aikaa tuntui, että vaihtoehtoja oli ihan liikaa. Lopulta, kun keksin idean, mikään muu vaihtoehto ei käynyt. Piirsin ideasta luonnoksen ja Johannan kanssa sovittiin väreistä, sekä muista yksityiskohdista. Kun kaikesta on sovittu niin korut valmistuivat todella nopeasti ja saapuivat minun luokseni postitse. Korut olivat täysin toivomusteni mukaiset.

Smiling Design - Asusteet - BMH - Big mamas home by Jenni

Minun Instagramissani (@bmhjenni) on käynnissä arvonta, johon on mahdollista osallistua aina 15.7 asti. Arvonnassa on mahdollista voittaa itselleen omat mittatilauskorvakorut. Menkää osallistumaan.

-Jenni

Kuvat Hanna Poikkilehto / Editointi minä

 

Lue myös

5x Kesän asut

Kesän kukkamekko

Korvakorut kotimaiselta Smiling Designilta

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.