Hae
Big mamas home

Helpot prinsessasynttärit

Kuopukseni täytti neljä vuotta ja uskalsimme kutsua ystäviä, sekä perheenjäseniä kylään juhlimaan tätä merkkipäivää. Kummankin tytön suosikkeja ja idoleita ovat tässä vaiheessa edelleen vahvasti prinsessat. Frozen on yhä kärkipäässä, mutta kuopuksen suosikkiprinsessa tällä hetkellä on Tähkäpää. Joten aluksi mietimme tähkäpää teemaa, mutta koska en lopulta löytänyt Tähkäpää-aiheista kakkukoristetta, päädyin toteuttamaan sellaisen melko löyhän prinsessateeman.

Juhlia järjestäessäni tutustuin kotimaiseen My dream day-juhlakauppaan. Verkkokauppa on täynnä toinen toistaan ihanampia juhlatarvikkeita ja valikoima on todella laaja. Kaiken lisäksi, kun tilasin tuotteita, paketti oli seuraavana päivänä noutopisteessä. Joten en voi muuta, kuin kehua saamaani palvelua.

Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Lasten prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni

Helppo prinsessateema

Juhlat olivat kaikin puolin mahdollisimman yksinkertaiset toteuttaa, kuten aina. Koristeet olivat juhlavia, mutta helppoja tehdä. Te tiedätte etten ole kummoinen käsityöihminen. Koska Tähkäpää-teema muuttui prinsessateemaksi, yhdistelin koristelussa enimmäkseen tyttömäisiä juttuja, joista kuopukseni pitää. Ilmapallot olivat esimerkiksi hänen lempiväreissään.

Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Pöytäkoriste - BMH - Big mamas home by Jenni Pöytäkoriste - BMH - Big mamas home by Jenni Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Juhlakoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni

Koristeina toimi Happy Birthday-viiri, violetin, lilan ja pinkin sävyiset ilmapallot, sekä yksittäinen numero neljän muotoinen foliopallo. Kahvipöydän kukat olivat ehkä helpon ja näyttävin koriste. Ostin Prismasta kympillä kimpun, jossa oli vaaleanpunaisia ruusuja, sekä vaaleanpunaiseksi värjättyä harsokukkaa. Minulla oli ennestään krysanteemia maljakossa ja näillä sain toteutettua pöytäasetelman. Leikkasin kukat ja asettelin ne useampaan pieneen maljakkoon. Kukkamaljakoiden väliin sijoitin tuikkukuppeja ja kuten sanottu, pöydästä tuli todella kiva.

Juhlakoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni Tarjoulut - BMH - Big mamas home by Jenni Lastenjuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Lastenkutsut - BMH - Big mamas home by Jenni Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni

Tarjoilujen suhteen menen joka vuosi entistä helpomman kautta. Tällä kertaa meillä oli keksejä, suklaata, Marianne-karkkeja, ruissipsejä, patonkia ja tuorejuustoja, sekä kakku. Kakun leivon joka vuosi itse, mutta muuten suosin valmista ja puolivalmiita tuotteita. Kakunleipomistaitoni paranevat vuosi vuodelta. Päivänsankari halusi lilan suklaakakun. Kakkupohjan ohje oli Kinuskikissan Chocolate first. Täytteenä kakussa oli suklaamoussea, sekä mansikkakermatäytettä, johon olin lisännyt aavistuksen lemon curdia. My dream day myy muun muassa tuollaisia foliopäällysteisiä kakkualustoja, jotka helpottavat tarjoilua.

Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Prinsessajuhlat - BMH - Big mamas home by Jenni Prinsessakakku - BMH - Big mamas home by Jenni

Ja koska meillä oli prinsessateema, niin totta kai päivänsänkari oli pukeutunut Tähkäpääksi. Minun lahjani oli nimittäin Tähkäpään-mekko, joka oli kuopuksen hartain lahjatoive. Siitä on puhuttu kuukausia, joten voitte kuvitella sen riemun määrän, jonka hän koki kun sai viimein mekkonsa.

Juhlat olivat kaikin puolin rennot ja hauskat. Kaikki tärkeimmät pääsivät paikalle ja kaikki viihtyivät. Pieni päivänsankari on saateltu uudelle ikävuodelle varsin onnistuneesti.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Pääsiäispussit lapsille

Juhlat korona-aikana

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Kaksivuotiaan pupusynttärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *