Hae
Big mamas home

Viimeaikojen kuulumisia

Hei ihanat. Siis huh huh, mikä päivä. Päätettiin lähteä lasten ja heidän kummisiskonsa, sekä tietysti minun parhaan ystäväni kanssa HopLoppiin viettämään sadepäivää. Mun isommat lapset juoksivat pää punaisena pitkin kiipeilyratoja ja minulla oli täysi työ pysyä heidän perässään. Nyt on yksi jos toinenkin lihas maitohapoilla. Lasten kummisisko touhusi tietysti vauvojen alueella. Lasten houkuttelu pois oli aivan oma operaationsa.

Uusperhe-elämää

Huomenna vietetäänkin kunnon uusperhepäivää, kun poikaystävä tulee viettämään vapaapäivää meidän kanssa. Mä saatan ottaa vähän omaa aikaa ja karata lenkille, mutta tehdään varmasti jotain kivaa, myös koko perheenä. Poikaystävä on sopeutunut tosi ihanasti arkeen meidän ryhmärämän kanssa. Vaikka hän myös myöntää olevansa aika-ajoin todella väsynyt parin päivän jälkeen. Mikä on täysin ymmärrettävää. Muiden kuin omien lasten kanssa olo on äärimmäisen intensiivistä ja väsyttävää puuhaa, kun niitä kaitsee ihan eri hartaudella. Muistan ikuisesti sen, kuinka väsynyt olin kun otettiin aikanaan mun pienet leikki-ikäiset pikkuveljet hoitoon meille vuosia sitten. Nythän nämäkin veljet ovat jo nuoria aikuisia.

Eikä tämä uusperhe-elämä kaikille myöskään sovi. Joten hatunnosto poikaystävälleni, joka haluaa vaihtaa poikamieselämän täyteen perhearkeen.

Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulla on kova yritys järkevöittää meidän kaupassa käyntiä ja tilasin nyt ensimmäistä kertaa ostokset Odasta kotiovelle. Tilaus oli ihanan vaivaton ja meidän tilaussummalla kotiinkuljetus oli myös ilmainen. Isoin syy, miksi olen vältellyt kauppatilauksia on se, että tilatut tuotteet tuntuvat maksavan enemmän kuin kaupassa ja pakkaus-, sekä kotiinkuljetushinnat tuntuvat kohtuuttomilta. Siksi olen mieluiten itse kantanut ostokset kotiin. Nyt tuntui siltä, että tilattu määrä ruokaa vastasi sitä summaa, jolla kaiken tilasin. Tämä houkuttelee kyllä tilaamaan Odasta useamminkin.

Plus tällä kertaa pystyin suunnittelemaan peräti kolmen päivän ruuat kerralla, mikä onvarmaan oma henkilökohtainen ennätykseni. Yleensä, mielitekojeni orjana, pystyn suunnittelemaan tasan yhden päivän ruuat kerralla. Toivon, että saan petrattua tässä entisestään ja ehkä jonain päivänä osaan suunnitella meidän syömisiä pidemmällekin ajalle kerralla.

Selfie - BMH - Big mamas home by Jenni

Aloitin eilen myös viimein Marvelin uuden Ms. Marvel-sarjan katsomisen. Kyseessä on Marvelin uusin sarja, joka alkoi ilmestymään 8.6. Poikaystäväni oli selostanut minulle hahmon ja tarinan pääpiirteittäin etukäteen. Tätä se on kun seurustelee toisen Marvel-fanin kanssa. Minua ei tämän perusteella vielä sarja herättänyt innostusta, mutta katson sen joka tapauksessa. Omia suosikkisarjojani MCU:sta ovat tähän mennessä olleet Loki ja Moon Knight, joista jälkimmäinen tempaisi täysin mukaansa ensimmäisestä hetkestä lähtien. Ms. Marvel vaikuttaa ihan hyvältä kahden jakson perusteella. Itseasiassa paremmalta, kuin odotin.

Nyt minä alan menemään nukkumaan. Olen aivan kuitti tämän päivän HopLop-touhujen jäljiltä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vappusuunnitelmia

Keväiset kuulumiset

Parhaita juttuja just nyt ja hieman kuulumisia

Kuulumisia

Loman viimeinen perjantai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *