Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Kaupallinen yhteistyö: Mjuk.

Moni teistä tietää, että suosin mielelläni kierrätettyjä vaatteita ja huonekaluja. Koska toiselle tarpeeton asia, voi olla minulle aivan täydellinen. Olen tehnyt paljon loistavia second hand löytöjä vaatteista, asusteista, huonekaluihin, piensistukseen ja uutta kameraani myöten. Näin ollen, minun on ilo toteuttaa yhteistyö käytettyjen huonekalujen myymiseen erikoistuneen Mjuk.:n kanssa.

Mjuk. - BMH - Big mamas home by Jenni olohuoneen sisustus - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Mjuk. - Huonekalujen second hand - BMH - Big mamas home by JenniMjuk. - Huonekalujen second hand - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun mietin keittiön sisustusta, vaihtoehto olisi ollut hankkia pöytä ja tuolit käytettyinä. Selasin useampaa facebookryhmää ja Toria, jotta löytäisin valkoisen, pyöreän pöydän ja pinnatuolit keittiöön. Tämä on yksi syy sille, miksi kyseinen projekti venyi melkein vuoden mittaiseksi. Pinnatuoleja etsin pisimpään. On ilo huomata, miten kiertotalous elää vahvasti netissä, mutta se on kovin hankalaa. Varsinkin näin autottomalle sinkkuäidille. Se mihin homma yleensä kaatuu käytettyjen huonekalujen kanssa on se, että minun täytyy sopia ensin myyjälle sopiva aika noutaa huonekalu. Sitten toivon, että joku autollinen läheiseni ehtii minua juuri silloin auttamaan ja kuskaamaan. Se on hankalaa. Ja kun iso huonekalufirma kantaa minulle tuotteet kotiovelle kohtuullisella hinnalla, kallistun herkästi omatunto kolkutellen helpommalle ratkaisulle. 

Sama myymisen kanssa. Henkilökohtaisesti en jaksa huonekalujen myymiseen liittyvää viestintää, tinkausyrityksiä ja varauksia, sekä peruutuksia. Olen yleensä valtavan helpottunut, jos voin vaan antaa huonekalut pois tietäen, että ne pääsevät käyttöön. Olen myös maailman huonoin arvioimaan niille sopivaa hintaa. Mikä on vain yksi syy sille, että päädyn antamaan ne pois. Kuopuksen pinnasängyn suhteen olin vain onnellinen, kun sille löytyi käyttöä lähipiiristä ja sain annettua sen eteen päin hyvällä omallatunnolla.

Mjuk. - Huonekalujen second hand - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Mjuk. - Huonekalujen second hand - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Perintölipasto - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun sitten kuulin Mjuk.:ista, mietin miksi tästä ei ole kerrottu minulle aikaisemmin. Se on ennen kaikkea helppo ja vaivaton tapa myydä huonekaluja. Mjuk huolehtii nimittäin kaikesta: huonekalujen noudosta,  puhdistuksesta, kuvaamisesta, markkinoinista, myymisestä ja kotiinkuljetuksesta uudelle omistajalle. Saan huonekalun myyntiin yhden lomakkeen täyttämällä ja sopimalla itselleni parhaan noutoajan. Minun työni loppuu siihen ja voin jäädä odotaamaan myyntipalkkion tilitystä, niin helppoa! Turhan päiväistä viestittelyä, jatkuvaa tinkaamista ja noutoaikojen sumplimisia ei tosiaan jää ikävä, tässä tuskin olen ainoa?

Mjuk. - BMH - Big mamas home by Jenni

Jos tunnistat nämä samat ajatukset ja ongelmat ja kaipaat luotettavaa apua huonekalujen myymiseen, niin kannattaa tutustua osoitteeseen mjukhome.com/fi-fi.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syksyinen olohuone

Kolmion pieni parveke

Keittiön sisustus viimein valmis

Puoli vuotta uudessa kodissa

Kaupallinen yhteistyö: Mjuk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.