Hae
Big mamas home

Rajojen hakemista

Olen viimeaikoina ollut oikein kunnon äkäpussi ja kiukuttelija poikaystävälleni. Ja tässä ei ole mitään ongelaa myöntää, että olen ollut viimeisinä päivinä aivan perseestä. Tiedostan sen, mutta en ole osannut kontrolloida tätä äksyilyä ja tiuskimista. Käytökseni on ollut nimenomaan tällaista kiukuttelua. Ei loppujen lopuksi sen pahempaa, mutta ei kuitenkaan mitään kivaa.

Mistä tällainen kiukuttelu johtuu?

Yritin mennä itseeni tämän asian suhteen ja miettiä, mistä tällainen kiukuttelu omalta kohdaltani voisi johtua. Minun ja poikaystäväni välillä ei ole tapahtunut mitään isompaa draamaa. Siitä huolimatta olen tiuskinut rakkaalleni.

Oma tulkintani tästä on, että tämä on jonkinlaista alitajuista rajojen hakemista. Jokin minussa haluaa nähdä, pysyykö poikaystäväni kanssani myös silloin kun olen hankala ja vaikea. Koska näitä tilanteita tulee ihan varmasti parisuhteessa. Jokainen meistä haluaa tietää, että suhteessa on turvallista riidellä ja olla myös huonoimmillaan.

Rajojen hakemista - BMH - Big mamas home by Jenni

Rajojen hakemista

Omalta osaltani uskon tämän johtuvan myös osittain omasta suhdehistoriastani. Minusta on aiemmin tehty hankala ihminen jo silloin, kun olen pitänyt omista rajoistani kiinni tai toivonut edes normaaleja asioita.

Uusi suhde on alusta asti pelottanut minua monella tapaa. Alussa etsin jatkuvasti merkkejä siitä, että kumppanini osoittaisi jonkinlaisia merkkejä narsismista. Pelkäsin hullun laila sitä, että joutuisin samanlaiseen vankilaan, jossa olen ollut. Seuraavaksi olen pitänyt kiinni omista rajoistani kynsin hampain ja ollut hämmentynyt, kun niitä ei yritetä rikkoa. Kai se on seuraava looginen askel, että alan kokeilemaan niitä rajoja testatakseni kuinka turvallinen suhteeni on.

Poikaystäväni on ollut ihana. Hän on kuunnellut kiukutteluni, antanut anteeksi ja illalla silitellyt minut illalla kaikesta huolimatta uneen. En ole ollut varmaan koskaan näin turvallisessa ja vakaassa suhteessa, jossa olen saanut olla juuri niin rikki kuin olen. Tunnen itseni todella onnekkaaksi. Olen saanut juuri sellaisen suhteen, jota itselleni manifestoin deittaillessani. Kannatti pitää rajoista kiinni ja olla tyytymättä mihinkään huonompaan.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Rakkauden viisi kieltä – Mitä kieltä puhun

Vapaus parisuhteessa

Koin seksuaalista haluttomuutta aivan suhteen alussa

Introvertti parisuhteessa

Parisuhteen kolmen kuukauden kriisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.