Hae
Big mamas home

Farkkutakki ja musta kaftaani

Viikonloppuna juhlitaan juhannusta ja me saadaan lapset kotiin. En malta odottaa. Tämä kaksi viikkoa on tuntunut ihan todella pitkältä ajalta olla erossa heistä.

Nyt saadaan kuitenkin olla reilut kaksi viikkoa yhdessä tällä meidän porukalla. Ollaan suunniteltu kivaa kesätekemistä ja toivottavasti päästään toteuttamaan siitä mahdollisimman paljon. Vähän jännittää, käynnistyykö synnytys näillä tulevilla viikoilla. Meillä on onneksi hyvä tukiverkko ja lapsille hoito järjestettävissä, mikäli näin kävisi. Toki me kaikki toivottaisiin, että saataisiin viettää nämä viikot vielä ihan nelistään ennen vauvan syntymää. Se tuntuu tärkeältä meille kaikille, ei vain lapsille. Vaikka he odottavatkin malttamattomana pikkusisaruksen syntymää.

Mutta nyt ei auta, kuin laittaa sormet ristiin ja toivoa parasta. Minä koen ehkä tärkeimmäksi, että selvitään vauvan kanssa juhannuksen yli yhtenä kappaleena, jotta suunniteltu hotellireissu onnistuu. Sen jälkeen saa tulla, jos on tullakseen.

 

Farkkutakki / H&M

Kaftaani / Zadaa second hand

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Vallakoru

 

Löysin tämän ihanan, mustan kaftaanin Zadaasta tänä keväänä. Minulta on puuttunut kokonaan vaatekaapista tällainen rento vaate ja olen kaivannut sellaista näin kesällä. Vaikka rakastankin käyttää kesällä kukkamekkoja, niin vaihtelu virkistää. Musta sopii mielestäni yhtä hyvin kesään, kuin mikä tahansa muukin väri.

Tämä kaftaani on ihanan kevyt ja täydellinen näihin hellepäiviin. Olen käyttänyt tätä myös vyön kanssa saadakseni aikaan jonkinlaisen vyötärön. Vaikka näillä raskausviikoilla se onkin hieman haastavaa.

Tajusin tuossa, että mietin tasaisin väliajoin farkkutakista luopumista. Malli voisi olla hieman erilainen. Mutta siitä huolimatta se valikoituu käytännöllisyytensä ansioista päälleni yhä uudelleen ja uudelleen. Se sopii myös todella hyvin yhteen monien vaatteideni kanssa, jonka vuoksi se on ehdottomasti kesän käytetyimpiä takkeja.

Henkilökohtaisesti toivon, että juhannuksen sääennustus pitää paikkaansa ja ilmat vähän viilenisivät. Näiden helteiden jälkeen sadekaan ei haittaa yhtään. 😀

En toivottele vielä hyvää juhannusta, koska minulla on useampi blogipostaus tässä vielä tulossa ennen juhannusta. Palataan!

Millaisia juhannussuunnitelmia sinulla on?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

Kesäinen raskausasu johon sain idean Pinterestistä

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *