Hae
Big mamas home

Juhla-asu: Peplum paita ja suorat housut

Heippa. Poden täällä sänngyn pohjalla noidannuolta. Yritän liikkua sen verran, mitä selkä antaa periksi. Nyt tällä hetkellä tilanne on selkeästi parempi kuin pari päivää sitten, jolloin en saanut selkää edes suoraksi. Nyt pystyn kävelemään suorassa lyhyitä matkoja, vaikka se käykin selän päälle. Yritän kuitenkin muistaa, että liikkuminen on paras lääke selkävaivoihin. Onneksi lapset pääsivät toiseen kotiin päivää etuajassa, mikä auttoi todella paljon.

Nyt ajattelin kirjoittaa muutaman sanasen esikoisen synttärien juhla-asustani.

Juhla-asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Juhla-asu

Tiedän, että tämän paidan kaula-aukko on melko rohkea ja avara, mutta henkilökohtaisesti, rakastan sitä. Paita on varmasti monella tapaa sellainen, jota ei ehkä nähtäisi ensimmäisenä pluskokoisen päällä. Helma on lyhyt ja kaula-aukko avara. Joten se ei ole varsinaisesti mitään sellaista, jota on totuttu näkemään pluskokoisten päällä. Mutta ensinnäkään, en välitä siitä. Toisekseen, näytän mielestäni upealta. Aion keksiä lisää asuja, joihin tämä paita sopii.

6-vuotis synttärit - BMH - Big mamas home by Jenni Äidin syntymäpäivien asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Housut ovat suosikki suorat housuni, joissa asuin syksyllä. Nyt niiden käyttö on hieman rauhoittunut, mutta ne ovat edelleen yhdet lemppareistani. Housuasu lapsen synttäreillä on helppo ja mukava. Sen verran kuvat tosin valehtelevat, että olin kyllä lauantaina enemmän pörrötohveleissani, kuin näissä kyseisissä ballerinoissa. Kieltämättä kyllä odotan sitä, että pääsen oikeasti käyttämään näitä, kun ilmat lämpenevät.

Korvakorut ovat Smiling Designilta ja ovat odottaneet tammikuusta tilaisuutta päästä käyttöön. Nämä ovat todella keväiset korut, joten en ole vielä malttanut käyttää näitä, vaikka ovatkin ihan super kauniit. Tulette saamaan näistä vielä parempia kuvia näistä, kunhan päästään Katrin kanssa kuvaamaan nämä kunnolla.

Äidin syntymäpäivien asu - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Paita – H&M

Housut – H&M

Korvakorut – SMILING DESIGN

Kengät – NEW LOOK

 

Selasin juuri blogiani viime vuodelle ja huomasin, että minulla oli paljon erilaisia muotiaiheisia postauksia silloin. Kun aloimme kuvaamaan Katrin kanssa yhdessä, niin olen tehnyt lähinnä noita päivän asu tyyppisiä postauksia. Mutta voisin taas alkaa tekemään myös erilaista muotisisältöä aina silloin tällöin. Jätän tämän ajatuksen hautumaan taas ja katson mitä keksin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Paljettihame

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Päivän haaveasu: Säihkyvä pikkujouluasu

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Korona-ajan juhla-asu

2 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Hei Jenni,

  Mielestäni asusi pukee Sinua. Olet kaunis. Käytetty vaatekoko ei estä pukeutumasta siten miten haluaa ja hyvältä tuntuu. Ihailen itse laihana ja pieirintaisena heitä jotka voivat pukeutua ”antavaan” V-miehustaan” (itse näyttäisin vastaavassa yläosassa pojalta).

  • Jenni - BMH kirjoitti:

   Olen ehdottomasti samaa mieltä. Olen viime vuosina löytänyt rohkeuden pukeutua juuri niin kuin haluan ja se tuntuu todella hyvältä. Pukeutuminen on minulle yksi tapa ilmaista itseäni.
   Kiitos kivasta kommentista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *