Hae
Big mamas home

Body ja hame

Pakko sanoa, että täällä odotetaan kovasti viikonloppua. Eka arkiviikko on ollut yllättävän rankka, joten parin päivän huili tekee hyvää. Me ollaan lasten kanssa viikonloppu ihan vain kolmistaan, koska kumppanini lähtee viikonlopuksi festareille. Ihan kiva saada viettää aikaa ihan keskenään lapsien kanssa.  Tekee hyvää viettää rento viikonloppu ihan vain tämän meidän pienen tiimin kesken. <3

Ollaan muuten puhuttu ajatuksen tasolla yhteenmuuton aikaistamisesta, sillä kumppanini viettää täällä oikeasti melkein kaiken aikansa. Periaatteessa tässä olisi melkein sama muuttaa yhteen. Maksamme aikalailla turhaan kahdesta asunnosta, kun olemme kumpikin oikeastaan vain täällä minun luonani. Mutta katsotaan nyt mihin ratkaisuun päädytään.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Body / H&M

Hame / SECONDHAND

Laukku / NEW LOOK

Kengät / ZADAA secondhand

Korvakorut / VIRO (En muista merkkiä)

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Meillä oli Katrin kanssa vuosipäivä. Kumpikaan ei tosin muista tarkkaa päivää, mutta joskus tässä elokuussa me alettiin kuvaamaan yhdessä. Tämä meidän kuvaussopimus on ollut ihan paras. Kumpikin saa kullanarvoista sisältöä omiin kanaviinsa ja samalla kumpikin saa päästellä höyryjä autossa parin viikon edestä. Katrin ja hänen aviomiehensä sitikka on varsinainen terapiavastaanotto välillä. Toivottavasti jaksetaan Katrin kanssa kuvata mahdollisimman pitkään yhdessä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Body ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Body ja hame

Katri liittyy itseasiassa hyvin vahvasti tähän kyseiseen asuun. Ensinnäkin, kun olen katsellut sen vuoden verran Katrin mielettömiä body-asuja, olen päätynyt ostamaan itselleni myös bodyn, jos toisenkin. Tämä musta on sellainen hyvin, hyvin perus ribbibody, kuin olla ja voi ja siksi se on ihan täydellinen.

Muistan miten äitini on käyttänyt myös body ja hame yhdistelmiä ollessaan minun ikäiseni. Pienenä tyttönä hieman naureskelin niille, mutta nykyään rakastan bodyja.

Hameen puolestaan Katri bongasi minulle työpaikkansa secondhand-laatikosta. Hame oli kuulemma huutanut nimeäni ja Katri oli napannut sen minulle. Ja onhan se ihan täydellinen. Kevyt, hulmuava ja siinä on taskut! Tämä viimeinen asia on ehkä parhaimpia ominaisuuksia kyseisessä hameessa. Eikä tämä ollut ainoa kerta, kun Katri on bongannut jotain täydellistä minulle.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Body ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat oma Viron tuliaiseni itselleni. Ne puhuttelivat minua lopulta eniten, vaikka löysin reissusta useita ihania korvakoruja. Olisin voinut budjetin salliessa ostaa useammat, mutta lopulta päädyin vain yksiin. Niissä lukee Blaa-blaa-blaa kahdessa pienessä puhekuplassa. Minulla ei ole vielä yksiäkään tämän tyyppisiä, joten nämä ovat täydellinen lisä kokoelmaani.

Body ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni Body ja hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt sitten hetki viikonlopusta nauttien, ennen kuin arkipäivät taas jatkuvat. Aivan ihanaa viikonloppua jokaiselle teistä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkamekko kesäillassa

Takaisin kouluun!

Kauluspaita ja shortsit

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    ❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *