Hae
Big mamas home

Hyvää joulua!

Hyvää joulua rakkaat lukijat! Täälläkin on rauhoituttu viettämään sitä sinkkujoulua. Eilisen vetämättömyyden vuoksi, minun täytyy tässä aamulla käydä pyörähtämässä kaupassa. Lähinnä hakemassa glögiä ja suklaata. Kaikken muun sain hankittua aiemmin. Sen lisäksi aion tehdä tässä aamulla kevyen joulusiivouksen, samoista syistä. Uuden työn aloittaminen on vienyt niin paljon paukkuja, että iltaisin minulla on ollut puhti aivan pois.

Hyvää joulua - BMH - Big mamas home by Jenni

Ystäväni soitti minulle eilen ja tiedusteli haluaisinko viettää joulun heidän kanssaan. Minä sinkkujouluineni olen ollut hänen mielessään. Vakuuttelin, että minulla on kaikki aivan hyvin yksikseni ja minulla on jouluksi myös joitain suunnitelmia. Kuten treffit 25 päivä, jolloin olemme menossa seuralaiseni kanssa elokuviin. Meidän elokuvamme ei ole se jouluisin mahdollisin, sillä menemme katsomaan Marvelin Spiderman No Way Home-elokuvan. Voitte uskoa, että tämä marvelfani on tästä aivan innoissaan.

Aattona on tosiaan pari pientä, omaan mukavuuteen vaikuttavaa kotipuuhaa, mutta sen lisäksi aion vain rauhoittua. Haluan käydä valoisaan aikaan pienellä päivälenkillä. Muuten aionkin sitten olla vain ja siemailla glögiä. Katson ehkä jonkun joululeffan suoratoistopalvelusta. Olen itseasiassa lopulta aika onnellinen, että tämä on mennyt näin. Siitäkin huolimatta, että vielä kesällä olin todella ahdistunut ajatuksesta viettää joulu yksin.

Joulukoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivon, että teillä kaikilla on rauhallinen ja hyvä joulu. Myös teillä, joille joulu on vaikein aika vuodesta. Tiedän, että kaikki eivät ole yhtä onnellisia yksinolosta jouluna. Teille en voi antaa muuta neuvoksi, kuin yrittäkää tehdä juuri niitä asioita, joista tielle tulee hyvä mieli. Niiden ei tarvitse mitenkään liittyä jouluun. Kunhan niistä tulee teille hyvä mieli. Se on kaikkein tärkeintä.

Hyvää joulua!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ystäväkirja joulusta

Ensimmäinen sinkkujoulu

Suunnitelmia loppuvuodelle

Meidän joulu

2 kommenttia

  1. Mika kirjoitti:

    Hyvää joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *