Hae
Big mamas home

Ensimmäistä kertaa aikuisseurustelua

Minä olin ainakin teini, joka koki suuria tunteita, niin hyvässä, kuin pahassakin. 

Kirjoitinkin jo aiemmin, että olen päässyt kokemaan ensimmäistä kertaa elämässäni aikuisseurustelun ihmeellisen maailman. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, en ole tainnut seurustella ikinä kunnolla.

Silloin, kun olin viimeksi sinkku, vielä “seukattiin” ja suhteet olivat huomattavasti erilaisia. Jo ihan siksi, että kaikki asiat tuntuivat maailman isoimmilta ja olin tunteideni kanssa melkoinen tuuliviiri. Myöhäinen anteeksipyyntö sen aikaisille poikaystävilleni. Suhteeni kestivät pääsääntöisesti alle kolme kuukautta, jolloin ihmiseen ei ehdi edes kunnolla tutustua. Sen lisäksi, silloin oltiin koko ajan kiinni toisen iholla ja päivänkin ero tuntui tuskalta.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäistä kertaa aikuisseurustelua

Näin aikuisena on mahdotonta sukeltaa suhteeseen yhtä tiiviisti, kuin sitä teininä yritti. Omassa elämässäni on nyt paljon pysyviä, isoja asioita, samoin kuin myös toisella osapuolella. Minulla on työ, opiskelu, blogi, lapset, harrastukset, ystävät. Uusi suhde sovitetaan tähän pakettiin, kun taas teininä se poikaystävä tuntui menevän kaiken muun edelle. Muistatteko te sen? Kun ensimmäinen poikaystävän kanssa tuntui siltä, että tiesit miltä rakkaus todella tuntuu ja te olette yhdessä ikuisesti. Minä olin ainakin teini, joka koki suuria tunteita, niin hyvässä, kuin pahassakin.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäistä kertaa aikuisseurustelua

Vaikka uusi suhde ei saa maata järisemään samalla tavalla, kuin silloin kahdeksantoista vuotiaana, olen korviani myöten ihastunut ja onnellinen. Pelkoni tarvitsevat tätä aikuista seurustelua, johon kuuluu säännöllisiä tapaamisia, yhdessä oloa, rauhallista etenemistä, vakautta… Pelkääminen, epäonnistumiset ja lukuisat treffit saivat minut hieman kyyniseksi. Nyt uskallan kuitenkin haaveilla ja toivoa. Mikä on sekin ihanaa. Tuoreeseen suhteeseen kuitenkin kuuluu se kaikesta yhteisestä haaveilu. Tällä kertaa kaikki on edennyt niin luonnollisesti ja rauhallisesti, että uusi suhde on kuin vaivihkaa asettunut osaksi elämääni.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäistä kertaa aikuisseurustelua

Koen olevani parisuhdeihminen. Vaikka sinkkuelämässä onkin puolensa ja olen mieluummin sinkku, kuin huonossa suhteessa, olen tyytyväisimmilläni parisuhteessa. Rakastan uutta itsenäisyyttäni, mutta parisuhde ei onneksi sulje sitä pois. Minulle vain yksinkertaisesti sopii paljon paremmin vakavampi kumppanuus ja tällä hetkellä minä todella nautin tästä elämäntilanteesta. Aikuisseurustelu on kivaa.

Kuvat: Katri Konderla / Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.