Hae
Big mamas home

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Kevyttä meikkipostausta tähän väliin. Haluan nimittäin hehkuttaa kahta uutta Essence suosikkiani. Te tiedätte miten olen hurahtanut Essencen meikkeihin niiden laadun yllätettyä minut täysin. Nyt olen löytänyt monta uutta, kohtuuhintaista luottotuotetta. Tarkoitus ei ole moittia tyyriimpiä brändejä. Toki, niitä hyviä tuotteita on varmasti kalliimmillakin merkeillä. Mutta olen iloinen kun omaan budjettiin sopivat tuotteet ovat näin laadukkaita. Tällä kertaa esittelen teille loistavan peitevoiteen ja ripsivärin.

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Essence Camouflage+ Matt concealer

Elämäni ensimmäinen peitevoide. Minulla on aina ollut sen verran hyvä iho, että en ole yksinkertaisesti viitsinyt miettiä peitevoiteita. Nyt, kiitos iloisesti kukkivan maskiaknen, minäkin olen kiinnostunut oikeasti myös siitä, miten saan kukkivan leukani peitettyä. Joidenkin tuotteiden kanssa tuntuu siltä, että ne ovat lähteneet jo siinä vaiheessa, kun päälle taputtelee meikkivoiteen. Pakkaus lupailee: “Water proof. Tattoo covering”, eikä se ole ihan tyhjänpäiväistä. Voide todella kestää ja peittää.

Minä itseasiassa testasin peittävyyttä levittämällä peitevoidetta käsivarteni tatuoinnille. Kuva hävisi miltei kokonaan peitevoiteen alle. Vain mustat ääriviivat puskivat läpi. Joten finneille ja näppylöille tämä on todella riittävä.

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Testasin miten peitevoide peittää käsivarren tautuoinnin.

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Kasvot pelkän peitevoiteen kanssa.

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Kasvoilla peitevoide ja meikkivoide, sekä puuteri.

Essence Volume Stylish 18h Curl & hold mascara

Kun laitoin tätä ensimmäistä kertaa ripsiini, reaktioni oli suoranainen; Wow! Tämä ripsiväri ei ole sitä varten, jos haluat hillityn ja mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Tämä nimittäin näkyy ja saa ripset näkymään. Mikä on välillä ihan hyvä. Tämä myös pysyy, eikä varise, mikä on ehdoton plussa. Lisäksi, minä olen laiska taivuttamaan ripsiäni, mutta tällä mascaralla ripset taipuvat kauniisti ilman taivutintakin.

Essence Volume stylist 18h Curl & hold mascara

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Ripset ilman ripsiväriä.

Loistavat peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Ripset ilman ripsiväriä.

Hintaa molemmilla tuotteilla on vajaa neljä euroa, mikä on hyvistä tuotteista todella vähän. Peitevoiteen ostan todennäköisesti toisenkin, kun tämä loppuu.

Vinkatkaa kommentteihin teidän uusimmat suosikkinne? Tai kertokaa, millaisia kokemuksia teillä on näistä tuotteista?

-Jenni.

Lue myös

Essie Shearling darling

Kuukauden suosikit x3

Essence Witch side luomiväripaletti

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.