Hae
Big mamas home

Syyskodin tunnelmaa

Vielä ennen joulua päädyin kaivamaan kameran esiin ja ikuistamaan teille kuvia syyskodista. Vaikka sisustankin vuodesta toiseen vähäeleisesti ja vuodenaikojen vaihtumisen voi nähdä oikeastaan vain leikkokukissa ja kynttilöiden määrässä, on kotimme syksyllä kuitenkin erilainen kuin esimerkiksi kesällä. 
Keväällä ja kesällä suosin sohvan koristetyynyissä esimerkiksi enemmän vaaleita värejä, kuten valkoista ja hiekkaa. Syksyllä vaihdan harmaan ja mustan sävyihin, vaikka tämä värijaottelu ei olekaan ihan näin mustavalkoista. Heh heh. Tähän vuodenaikaan torkkupeitoista tulee paksumpia ja pörröisempiä, kun kesällä suosin pellava ja puuvillapeitteitä. 
Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa
Olen todella varovainen tuoksujen käyttäjä. Olen monelle tuoksulle hajuherkkä, mutta yleensä tuoksukynttilöiden haju on sen verran mieto, että pystyn nauttimaan niistä. Suosikki kynttiläni on tänä vuonna ollut Havi’s:ilta PR-näytteenä saatu Bergamont & Fig tuoksukynttilä. Joka on aivan ihana. Suosittelen lämpimästi. 
Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa
Tänä syksynä innostuin ensimmäistä kertaa kunnolla heinistä. Viime vuonna en lähtenyt vielä tähän heinäkelkkaan mukaan, mutta kuinka ollakaan, nyt meille on ilmestyneet ensimmäiset pampaheinät. Ja ovathan ne ihanat. 
Rakastan toki edelleen myös tuoreita kukkia ja niitä meiltä löytyy lähes koko ajan. 
Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa

Big mamas home by Jenni S. Syyskodin tunnelmaa
Pakko muuten myöntää, että olen tällä hetkellä niin toinen jalka ulkona tästä asunnosta, että täällä sisustaminen tuntuu välillä tosi turhalta. Varsinkin, kun vietän päivät googlaillen uuden kodin hankintoja. Olo on oikeasti vähän malttamaton. Olen hahmotellut teille muutamia postauksia liittyen tähän asuntokuvioon, enkä todellakaan malta odottaa, että pääsen paneutumaan aiheeseen kunnolla. Mopo karkaa varmasti käsistä viimeistään siinä vaiheessa, kun odottamamme asunto vapautuu ja saamme nimet paperiin. Siinä vaiheessa uskallan kirjoittaa teillekin asiasta tarkemmin. 
Syksyn ja joulun tunnelmointia voi seurata reaaliajassa esimerkiksi IG Storyjen puolella. 

Nimimerkkini on @bigmamashomeblog.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.