Hae
Big mamas home

Viikon parhaat: Loistavien kirppislöytöjen viikko

Viikon paras kulmatuote on Nyx:in Lift & Snatch kulmatussi. Löysin tämän ystäväni Erikan suosituksesta. Sain kokeilla tätä ensimmäisen kerran häneltä ja rakastuin siihen kerta heitolla. Olin muutenkin etsinyt uusia kulmatuotteita, joten kaikki vinkit kiinnostivat. Nyt kävin ostamassa tämän värissä Ash Brown, joka on itselleni aivan täydellinen. Tätä on helppo käyttää ja lopputulos kestää todella hyvin. Ainakin omalla pintakuivalla ihollani.

Nyx Lift and snatch kulmatussi - BMH - Big mamas home by Jenni Nyx Lift and snatch kulmatussi - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras kirppislöytö on uusi hihna Olympukseeni. Kamera itsessään on myös secondhandlöytö. Olen itseasiassa löytänyt nyt kaiken kamerassani käytettynä rungosta linsseihin ja hihnaan, mistä olen äärimmäisen ylpeä. En ole paras mahdollinen kirppishaukka, mutta tästä olen ylpeä. Hihna on mielestäni todella kiva ja olen iloinen, että satuin bongaamaan sen Zadaasta.

Olympus Pen - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras urheilusaavutus oli tietysti, kun Suomi voitti miesten jääkiekossa MM-kultaa. Jääkiekko on minulle rakas, mutta ristiriitainen laji. Kultamitallin hohtoa on hälventänyt todella paljon se, miten suomalaiset ovat käyttäytyneet kultajuhlissa. Hävettää ja vihastuttaa, että pitää tietentahtoen tuhota merkittäviä historiallisia kohteita vaan sillä perusteella, että ollaan juhlatuulella.

Viikon paras kukka on tietysti hennon vaaleanpunaiset pom pom pionit. Olen ostanut tänä keväänä joitain kertoja coral charm pioneita, mutta nyt ostin ensimmäistä kertaa lähikaupasta näitä ihania pom pom pioneita. Vitsailin myös poikaystäväni kanssa, että meidän yhteiselle tyttöoletetulle lapselle voisi antaa nimeksi Pioni. Poikkis ei ihan tästä lämmennyt. 😀

Viikon paras asuste, joka voisi olla myös viikon paras kirppislöytö, on tämä A + Moren huivi. Tämä on tosiaan niinikään löytö Zadaasta. Se on aivan täydellisen kokoinen kaikin puolin ja materiaali on todella miellyttävää. Se pääsi heti aktiivikäyttöön. Tämä on ollut todellinen hyvien kirppislöytöjen viikko, mistä olen todella tyytyväinen.

Secondhand huivi - BMH - Big mamas home by Jenni Secondhand huivi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä siis viime viikon parhaat jutut. Ihanaa alkavaa kesäkuuta!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syyskuun kirppislöydöt

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.