Hae
Big mamas home

Vuosi 2019 osa 2

Hei taas pienen tauon jälkeen. Instagramiani seuraavat tietävätkin syyn tauolle, mutta palaan siihen myös täällä. Kunhan löydän vain oikeat sanat kuvailemaan tilannetta. Sitä ennen palataan kuitenkin viime vuoteen vuosikatsauksen toisessa osassa.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2
Heinäkuu 
Heinäkuussa palasin tauolta ja somelomaltani ja voi, miten hyvää se teki. Minulla oli tänä vuonna vain vajaan kahden viikon kesäloma, joten työelämä ja perhepäivähoito oli heinäkuussakin vahvasti läsnä. Mahtui meidän kesään myös rentoa kesätekemistä. Sen lisäksi täytin heinäkuussa kolmekymmentä ja ainakaan toistaiseksi ei ole havaittavissa ikäkriisiä. Sen lisäksi kirjoitin elämästäni korianterigeenin kanssa. Koen edelleen ikäviä yllätyksiä ravintolassa.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2
Elokuu 
Jaoin blogissa yhden äitini resepteistä, eli kaikkien aikojen parhaan kesäevään. Vietettiin päivä meidän esikoisen kanssa. Esittelin pienten kesätyyliä ja ihania second hand löytöjä. Avasin myös hieman ajatuksiani kirppis- ja second hand shoppailusta. Mietin myös millaista yksinkertaista tarjottavaa tarjoaisin elämäni ensimmäisillä lastenvaatekutsuilla.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Syyskuu
Syyskuussa hankin meille uuden valaisimen olohuoneeseen. Totesin ettei meillä ole enää vauvaa ja kerroin miksi puolitoista vuotta on ihan loistava ikä. Vietimme myös parhaan ystäväni Erikan kanssa aikuisten yökylää, joka oli todellinen miniloma keskellä arkea. Ja kuten joku viisas on sanonut syksy alkaa Habitaresta, toivottelin inspiroivan viikonlopun jälkeen tervetulleeksi syksyn. Syyskuussa järjestin myös elämäni ensimmäiset vaatekutsut, jotka menivät paremmin, kuin hyvin. Tarjottavatkin onnistuivat.
Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2
Lokakuu 
Ostin vuoden kestäneen mietinnän jälkeen kaaleja maljakkoon ja ne kyllä yllättivät positiivisesti. Kirjoitin myös rehellisiä kuulumisia blogihaasteen muodossa ja vastasin 15 kysymykseen hiuksista (paljastin muun muassa hurjimmat hiuskokeiluni). Listasin sisustus suosikkejani yhteistyössä Havi’sin kanssa. Pohdin myös miksi itseään kuvaamista pitäisi hävetä, kun kaikki tekevät sitä nykyään. Kuun lopussa paljastin viimein, että teemme parhaan ystäväni kanssa podcastia.

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Marraskuu 
Normaalisti olisin aloittanut joulutuksen jo marraskuussa, mutta tänä vuonna jouluntunnelma oli minulla hukassa. Tunnustin lopulta olevani uupunut. Vaikka meillä on ollut avopuolison kanssa monia ongelmia, meidän arki on aina toiminut hyvin. Sen innoittamana kirjoitin teille arjen yksinkertaistamisesta. Marraskuussa meidän podcast, Terapian tarpeessa, näki päivänvalon. Juhlimme myös kaksivuotiaan pupusynttäreitä ja me kävimme Eristäjän kanssa treffeillä ensimmäistä kertaa vuosiin. Silloin tuli muistettua, että on meillä paljon hyvääkin. Aloitin myös virallisesti oppisopimuksen työpaikassani. Vietimme ystäväni kanssa kanssa Perjantain parhaiden kisakatsomoa.
Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2

Big mamas home by Jenni S. Vuosi 2019 osa 2
Joulukuu 
Joulukuussa sattui käymään niin, että sen kerran kun tämä äiti lähti viettämään pikkujouluja parhaan ystävän kanssa, sain siitä kiitokseksi harvinaisen ikävän ja sitkeän viruksen. Kun tästä taudista alettiin selvitä, mietin mitkä ovat lempiasioitani joulukuussa. Toteutin myös kukkalähetyksen ylijäämistä köyhän naisen kranssit, eli oksaniput vitriinien oviin. Sen lisäksi toteutin juhlakauteen sopivan postaussarjan, jossa esittelin juhlakampauksia, juhlameikin ja juhliin sopivia asuja. Joulu meillä vietettiin kotona ja sen lisäksi pohdin, mikä on meidän rauhallisen joulun salaisuus

Tässä on meidän vuotemme kahdessa paketissa. Aikaisempaan postaukseen pääsette esimerkiksi tästä linkistä. Toivottavasti teidän vuotenne on lähtenyt hyvin käyntiin.

Jos kuulumiseni kiinnostavat, kannattaa seurata minua ja blogiani Instagramissa. Kerron siellä esimerkiksi tämän meidän tämän hetkisen tilanteemme etenemisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.