Hae
Big mamas home

Arkikuva 1/52

Vihdoin muistin tämän oikeaan aikaan! Olen haaveillut tästä viikon arkikuva -haasteeseen osallistumisesta vuosia. Olen seurannut useampia blogeja joissa on toteutettu tätä arkikuvahaastetta ja pitänyt siitä joka kerta. Ehkä tämä alkaa tosin olla jo vähän menneen talven lumia, mutta koska viimein olen havahtunut tähän ajoissa, niin nyt aion toteuttaa tämän.

Eli tavoitteenani on julkaista joka viikko yksi arkikuva, joka kuvastaa meidän arkea. En aseta kuvalle kovin tiukkoja raameja vaan menen aion mennä hyvin pitkälti fiiliksen mukaan.

Tämän viikon arkikuva napattiin lauantaiaamuna meidän hotellihuoneen kauniista kylppäristä. Vietimme pientä rakkauslomaa Porvoossa hotelli Runossa. Tämä viikonloppu oli minun joululahjani puolisolleni. Olin juuri herännyt ja saanut osan vaatteista päälle. Minulla ei ole päällä muuta kuin äitiyslegginssit ja imetysliivit, koska omat rintsikkani eivät mahdu minulle enää. Kasvoillani ei ole meikkiä, kuten ei noin 65 % ajasta yleensäkään. Ollaan pian lähdössä hotellin aamiaiselle. Minulla oli hyvä ja itsevarma olo. Ja omasta mielestäni selfie on kaunis. Todennäköisesti tulen viljelemään tätä kuvaa muuallekin.

Meillä oli kyllä kiva ja onnistunut pieni loma lempi kaupungissani, mutta siitä lisää myöhemmin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

10 kuvaa välipäiviltä

Meidän joulu 2022

Tuomaan markkinat perheen kanssa

Viime aikoina

Terveisiä sairastuvalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *