Hae
Big mamas home

Kulunut vuosi blogin kannalta

Hei, aika ottaa perinteiset vuosikatsaukset kuluneen vuoden puolelle. Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet matkassa mukana ja jotka olette kuluneen vuoden aikana tulleet mukaan. Ihanaa, kun olette siellä. Arvostan teistä jokaista.

Tämä vuosi on ollut äärimmäisen ihana ja äärimmäisen raskas. Olen taistellut alusta asti uupumusta ja mielenterveysongelmia vastaan, kunnes nyt loppuvuodesta jäin viimein pitkälle sairaslomalle. Ja kun ottaa huomioon oman kuntoni, niin en kyllä hetkeäkään liian aikaisin. Tämä oli myös minun ja kumppanini ensimmäinen yhteinen vuosi. Ollaan tutustuttu ja sairastettu yhdessä korona, alettu seurustelmaan, muutettu lopulta yhteen ja nyt meille on tulossa ensi vuoden puolella yhteinen vauva. Näihin kuulumisiin palaan kuitenkin vähän myöhemmin.

Teitä on tullut valtavasti lisää

Rakastan analytiikan tutkimista. Tänä vuonna se on ollut ihan erityisen mielenkiintoista, koska blogissani on käynyt melkoinen vilske varsinkin loppuvuoden puolella. Nyt haluaisin kuitenkin perehtyä blogin analytiikkaan yhdessä teidän kanssanne.

Te olette lukeneet blogiani peräti 260 241 sivunkatselun verran. Tämä luku nousee vielä vähäsen tässä viimeisten päivien aikana, mutta olen äärimmäisen iloinen jo tästä luvusta. Viime vuonna sivunkatseluita oli 130 801, eli luku on tuplaantunut. Olen äärimmäisen kiitollinen joka ikisestä sivukatselusta.

Teidän avullanne olen myös noussut Blogit.fi:ssä Suomen blogien TOP-10 listan ja lifestyleblogien TOP-10 listan ykköseksi ja pysynyt listan kärjessä kuukausia. Kiitos siitä! Nämä sijoitukset eivät olisi mahdollisia ilman, että blogiani luetaan.

Vuoden alussa teitä uniikkeja kävijöitä oli vaihdellen noin 2 000 – 3 000 kuukausittain. Nyt loppuvuodesta teitä on ollut 6 000 – 11 000, mikä on tuntuu ihan uskomattomalta. Kävijämäärät ovat itseasiassa pyörineet vuosia siinä noin 2 000 kuukausittaisessa uniikissa kävijässä, joten tämä loppuvuoden nousu on ollut aivan uskomaton.

Kävijätietojen mukaan paras kuukausi oli lokakuu, jolloin kävijöitä oli 10 920 ja sivunkatseluita 31 024. Silloin suosituimpia postauksia oli monet asupostaukset kuten Liian lyhyt mekko, Kauan etsitty vekkihame ja Kukkamekko ja hieman kuulumisia.

Olen kirjoittanut tänä vuonna (tähän mennessä) peräti 355 postausta. Joka on oman blogihistoriani ennätys. En ole ollut koskaan yhtä tuottelias. Kaikkein suosituimpia postauksia on muutenkin ollut asupostaukset. Blogi on muuttunut muutenkin viimeisen puolentoista vuoden aikana yhä vahvemmin tyyliblogiksi. Joten sen puolesta olen selkeästi löytänyt oman lukijakuntani. Sen lisäksi teitä kiinnostaneet aiheet ovat olleet seksi ja vauva-aiheet.  Näitä aiheita uskallan luvata myös tulevalle vuodelle.

Kirjoitan teille pian vielä postauksen tämän vuoden suosituimmista postauksista. Mutta olisi kiva kuulla, onko teillä jäänyt joku juttu mieleen kuluneelta vuodelta. Tai mistä toivoisitte lisää asiaa tulevana vuotena.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Tilinpäätös vuodesta 2021

Vuoden 2021 luetuimmat

Vuosi 2021 osa 1.

Vuosi 2021 osa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *