Hae
Big mamas home

Aivan tavallinen arkiasu

*Sisältää mainoslinkkejä

Tein lupauksen itselleni ja teille, että vaikka asuinspiraatiota tulee kuvattua useimmiten niistä ehkä vähän harvemmin käytetyistä asuista, niin jaan teille myös sitä ihan perus arkiasu inspiraatiota. Oma arkipukeutumiseni on hyvin pitkälti sitä neule ja legginssit osastoa. Varsinkin näin syksyllä, kun haluan mennä mukavuus ja käytännöllisyys edellä. Ja haluan näyttää teille myös sitä peruspukeutumista. Toki minulla on arkenakin mekkoja ja hameita ja vielä useammin myös farkkuja. Mutta jos en liiku kotoa muuta kuin päiväkodin ja eskarin väliä, niin silloin tulee valkattua nimenomaan se neule ja leggarit kaapista.

Aivan tavallinen arkiasu - BMH - Big mamas home by Jenni Tuomiokirkko - BMH - Big mamas home by Jenni

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Arkiasu on mukava ja se on helppo vetää päälle kaapista, eikä sitä tarvitse juurikaan miettiä. Se päällä ei ehkä kannata ihan joka ravintolaan mennä, mutta kaikki arkeen liittyvät menot hoituvat se päällä. Näin syysaikaan minulla tämä asu on lähes poikkeuksetta joku neule ja urheilulegginssit.

Käytän kaikkein mieluiten urheilulegginssejä niiden napakkuuden ja kestävyyden vuoksi. Niissä ei ole haarukset puhki viikon käytön jälkeen, vaikka eivät nekään ikuisuuksia kestä. Niistä ei kuulla läpi, jolloin ne eivät vaikuta pelkiltä kalsareilta ja ne ovat yleensä miellyttävät päällä. Kuvissa näkyvät legginssit ovat Sheiniltä ja ovat kestäneet positiivisen pitkään hyvinä.

Neule ja legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni Aivan tavallinen arkiasu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tää vihreä takki on ihan mun syksyn lemppari. Kevääseen sopii farkkutakki, mutta  syksyllä käytän mieluiten tätä army-henkistä takkia. Ja tämä on puhtaasti oma fiksaationi. Molemmat takit sopivat ihan hyvin molempiin vuodenaikoihin.

Tuomiokirkko - BMH - Big mamas home by Jenni Aivan tavallinen arkiasu - BMH - Big mamas home by Jenni Neule ja legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki H&M

Neule H&M

Legginssit SHEIN

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvikset HANDMADE

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Korviksista sen verran, että olen nyt etsinyt isojen ja näyttävien korvisten rinnalle, myös kivoja, pienempiä nappikorviksia, koska ne ovat ihan parhaita arkikorviksia. Töissä en voi muutenkaan kyättää mitään isoa, niin kivar, vähän erikoiset napit ovat siihen ihan parhaita. Nämä kyseiset korvikset löysin Zadaasta, jossa joku kauppasi itse tekemiään fimo-korviksia. Sen lisäksi minulla on napit Annidiudiylta ja Vorssa Ink Earringsilta.

Ihan tavallinen arkiasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Kiinnostaako teitä nähdä myös näitä perus arkiasuja?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

Vaaleanpunainen neule

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.