Hae
Big mamas home

Juhlatunnelmia

synttärit, syntymäpäivät, juhlat, perhejuhlat, lastenjuhlat, juhlakausi
Loppuvuoden juhlakausi kolkuttelee aivan oven takana. Meidän perheessämme se ei tarkoita pelkästään pikkujouluja, joulua ja uutta vuotta, vaan myös tyttäriemme merkkipäiviä. Kummatkin tyttömme ovat loppuvuoden lapsia. Kuopuksemme syntyi marraskuussa ja esikoisemme joulukuussa. Joten tavallisten loppuvuoden juhlallisuuksien lisäksi, kalentereissamme on omat merkintänsä lastenjuhlille.
synttärit, syntymäpäivät, juhlat, perhejuhlat, lastenjuhlat, juhlakausi
Tämän vuoksi meillä oli vuosi sitten tiukka, kuukauden juhlaputki, kun kuukauden ajan joka viikonloppu oli jotain. Ensin oli Little E:n synttärit, sitten joulu, sitten uusi vuosi ja lopulta loppiaisena vauvan ristiäiset. Kun olin kuukauden päivät järjestellyt juhlia toisensa perään, ilmoitin etten ikinä enää halua vastaavaa putkea. Vaikka nautinkin juhlista, niiden järjestäminen tuppaa käymään voimille. Varsinkin, kun toivuin silloin synnytyksestä.
synttärit, syntymäpäivät, juhlat, perhejuhlat, lastenjuhlat, juhlakausi
Esikoisen juhlien teema päätettiin jo vuosi sitten, kun äiti oli saanut ensin yhdet panda-synttärit. (Miten niin elän lapsuuttani omien lasteni kautta?) Kolmevuotiasta juhlitaan tällä kertaa Frozen-teemalla. Siitä huolimatta, että Anna ja Elsa ystävineen alkaa olla ihan vähän old school. Bebeä juhlitaan jonkinlaisella eläinpainotteisella Winter onderland-teemalla.
synttärit, syntymäpäivät, juhlat, perhejuhlat, lastenjuhlat, juhlakausi
Juhlien järjestäminen on ihanaa, mutta ihan vielä minulla ei taida olla homma hallinnassa. Erään ystäväni kanssa olemme kuitenkin omaksi lohdutukseksemme todenneet, että lasten teini-iässä olemme mestareita juhlien järjestämisessä. Oma tavoitteeni on järjestää kivoja juhlia yksinkertaisin elementein. Katsotaan, miten tänä vuonna menee. Inspiraatiota haen muun muassa Pikku Vaniljan-verkkokaupasta, kuin myös blogeista ja instagramista. Esimerkiksi Leena-Emilian ja Anna-Sofian ihanilta instatileiltä löytyy inspiraatiota toinen toistaan ihanampiin juhliin. Heidän kaikissa juhlissa koristelu on tosi simppeliä ja silti näyttävää. Kadehdin tällaista taitoa.
synttärit, syntymäpäivät, juhlat, perhejuhlat, lastenjuhlat, juhlakausi
Raporttia juhlista ja katastrofikokin keittiöstä tulee kyllä aikanaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.