Hae
Big mamas home

Sininen kauluspaita

Huh huh. Täällä on toivuttu flunssasta. Pöpö iski ensimmäisenä minuun ja sitten tuohon kuopukseen. Kyseessä ei ollut mikään paha tauti, mutta sellainen, että tunsi olevansa kipeänä. Onneksi nyt ollaan molemmat selkeästi parempina. Tytöt ovat askarrelleet kotona rannekoruja ja maalanneet vesiväreillä. Erityisesti tuo helmillä rannekorujen askartelu on juuri nyt iso hitti neljä- ja kuusivuotiaan kanssa. Minä olen saanut rakkauskoruja ja kummitädillekin on tehty ystävyyskorut. Niin söpöä.

Sininen kauluspaita

Kirjoitin jo aiemmin, Mikä inspiroi juuri nyt-postauksessa, että kauluspaita lookit kiehtoo. Olen tallentanut niitä sekä IG:ssä, että Pinterestissä. Minulta löytyy näissä kuvissa näkyvä aivan ihana kauluspaita, mutta päädyin nyt ostamaan myös toisenlaisen, vähän klassisemman mallin. Paidan sininen väri on aivan täydellinen. Malli on aika oversize, mikä ei haittaa yhtään, koska itse näen paidan mukana ennemmin rennossa illanvietossa tai kaupunkipäivällä, kuin jossain virallisessa paikassa.

Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muotia - BMH - Big mamas home by Jenni Annidiudiy korvakorut - Kotimaiset käsin tehdyt - BMH - Big mamas home by Jenni Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä asussa halusin yhdistää kauluspaidan keinonahkapöksyihini. Toki taidan nykypäivänä yhdistää meilkein kaiken näihin nahkapöksyihin. Ne ovat tällä hetkellä ehki eneiten käytetyt housuni. Ja yllättävän hyvin ne ovat jaksaneet matkassa mukana.

Korvissa minulla on jälleen Annin (@annidiudiy) tekemät korvakorut. Nämä on korvakorut, jotka miellän erityisesti kesäkorviksiksi, joten odotan kovasti kelien lämpenemistä, jotta pääsen käyttämään näitä kunnolla. Muutenkin kesällä on ihana käyttää kaikkia isoja, kauniita korviksia, kun ne eivät häviä takin kaulusten taakse.

Pitsiä - BMH - Big mamas home by Jenni Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muotia - BMH - Big mamas home by Jenni Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muotia - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Toppatakki – H&M

Kauluspaita – H&M

Keinonahkalegginssit – H&M

Laukku – ZADAA Second hand

Kengät – ZADAA Second hand

Korvakorut – ANNIDIUDIY

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Valkoiset Converset nahka - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivottavasti nämä ovat tämän kevään viimeiset toppatakkikuvat. Kevään kaipuu on melkoinen. Haluaisin vaan, että nuo lumet sulaisivat ja hiekotushiekat lakaistaisiin pois ja olisi oikeasti lämmin.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Paljon kysytty kukkamekko

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Kukkia, röyhelöitä ja keinonahkahousut

Muka pariisilainen – Neule, mekko ja hattu

Revityt farkut ja lempineule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *