Hae
Big mamas home

Vähän erilainen asu

Olen tällä viikolla siivonnut omaa vaatekaappiani ja naputellut muun muassa pari kukkamekkoa Zadaalle myyntiin. Mekot olivat kumpikin ihania, mutta toiselle en lopulta keksinyt käyttöä ja toinen ei ollut kuitenkaan malliltaan sellainen, jota olisin lopulta käyttänyt. Toinen näistä mekoista meni jo ja kipaisen sen tänään jo Matkahuollon hellään huomaan.

Minulla on nyt vakaa tavoite siivota kodin kaappeja kaikesta turhasta ja naputella ne myyntiin. Minulla on kaapit täynnä muun muassa lasten pieneksi menneitä vaatteita. Kaikkein pienimmät vauvavaatteet laitan yhtenä isona könttänä Vähän käytettyyn, mutta muut käy itse läpi. Enkä aio ottaa tästä stressiä. Lisään niitä pikku hiljaa vaate kerrallaan myyntiin aina kun siltä tuntuu. Tiedän itseni ja sen etten saa aikaiseksi sellaista isoa huolto- ja hinnoittelu-urakkaa kerralla. Joten teen huoltoa ja myyntiin laittamista pikku hiljaa. Omasta kaapista myyn kaikki hutiostokset ja sellaiset vaatteet, jotka ovat jääneet käyttämättä.

Cargohousut - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilainen asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / CUBUS

Toppi / H&M

Housut / H&M

Laukku / ZADAA secondhand

Kengät / ZADAA secondhand

Korvakorut / VORSSA INK

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Cargohousut - BMH - Big mamas home by Jenni

Cargohousut

Tää asu tuntuu itsestäni hyvin erilaiselta, kuin missä minut ehkä yleensä nähdään. Minulla ei ole farkkuja tai keinonahkapöksyjäni tai hametta tai mekkoa. Hankin nämä kiiltäväpintaiset cargohousut viime kesänä. Kaipasin tällaisia vähän erilaisia housuja vaatekaappiini vaihtoehdoksi. Ja vaikka käytän näitä aika harvakseltaan, käytän kuitenkin. Pidän tästä lookista, vaikka tämä ei ole sitä perinteisintä minua. Seuraavaksi voisin kokeilla miltä kauluspaita näyttää näiden gargohousujen kanssa.

Housut ovat jaloissa kivan rennot, mutta kiiltävä pinta saa nämä näyttämään astetta paremmilta.

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Cargohousut - BMH - Big mamas home by Jenni

Kengät ja laukku ovat kirppislöytöjä. Laukku on itseasiassa yksin ensimmäisiä löytöjä, joita tein Zadaasta viisi vuotta sitten. Kyseinen laukku on minun niin sanottu bilelaukkuni. Eli siis suomeksi, kun tarvitsen pientä, siroa ja kaunista laukkua illanviettoon, kun ihan koko omaisuutta ei tarvitse kantaa mukana, silloin valitsen tämän. Tämä oli mukana viimeksi Antti Tuiskun keikalla.

Kengät ovat huomattavasti tuoreempi löytö ja ovat odottaneet pääsyä käyttöön. Odottelen kesän treffi-iltoja, kun pääsen laittamaan nämä korot jalkaan.

Cargohousut - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilainen asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitä pidätte tästä vähän erillaisesta asusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kirsikkapuiden katveessa

Äitienpäivä keskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Asukuvaukset

Sininen kauluspaita

Olispa jo kunnolla kevät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *