Hae
Big mamas home

Tiesitkö nämä asiat minusta?

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta? 
Tämä on paha. Kolmen blogivuoden aikana on tullut kerrottua itsestä jos jonkinmoista faktaa. Varmasti on jotakin, jota en ole kertonut, mutta hetken aikaa tätä piti miettiä. Tiesittekö, että olen ajellut kuusitoistavuotiaana hiukseni? Siis oikeasti ajellut. Minulla oli hetken aikaa puolen millin siili. Äitini kertoi aikanaan tästä tarinaa pikkuveljieni hoitokavereiden vanhemmille, jotka kauhistelivat lastensa parturileikkejä. ”Ihan kunnollinen siitä tuli ja hiuksetkin kasvoivat takaisin.”
Mitkä ovat huonoja puoliasi? 
Huonot vitsit? Vakavasti ottaen, reagoin usein nopeasti ja ajattelematta, niin hyvässä, kuin pahassa. Saatan sanoa asioihin välillä nopean, kärkkään mielipiteen, jota ei ole ajateltu kovin pitkälle. Kun saan muutaman hetken tai vaikka aikaa yön yli ajatella asiaa, vastaus saattaa olla paljon ensireaktiota fiksumpi.
kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,

 

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Mikä sinussa ihastuttaa muita? 
Haluaisin uskoa, että se on tietty aitous ja maanläheisyys, jotka miellän omiksi ominaisuuksikseni. Hersyvä huumorintaju se tuskin ainakaan on (sitä ei ole).
Oletko lähiaikoina nolannut itseäsi julkisesti, missä ja miten? 
Yritin miettiä tätä ihan tosissaan, mutta mieleeni ei tule mitään erityistä. Eikä tämä varmasti johdu siitä, että olisin mitenkään erinomainen, enkä mokaisi mitenkään. Ennemminkin yritän olla aina mahdollisimman sinut mokieni kanssa. Kaikenlaisia pikku juttuja sattuu alvariinsa. Pudottelen tavaroita, kompastelen ja niin poispäin. Yksi sellainen semi nolo hetki oli, kun repesin kassajonossa Mamma rimpuilee-podcastille, jota kuuntelin. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun en millään saanut nauruani hallintaan vaan nauraa räkätin siinä kykenemättä lopettamaan. Jotenkin en naurultani päässyt edes liikkumaan paikoiltani, vaan seisoin samalla tien tukkeena.
kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,

 

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy? 
Tähän en osaa vastata ollenkaan. Omiin korviini ei ole kantautunut muuta, kuin se blogiklassikko, että meillä olisi muka aina siistiä.
Miten tapasit poikaystäväsi? 
Tämän tarinan avomieheni osaa kertoa minua paremmin, mutta yritän silti. Se oli varsin tapahtumarikas ilta. Tapasimme baarissa. Päädyimme sinne ystäväni kanssa juhlimaan yhteisen ystävämme poikaystävän syntymäpäiviä. Avomieheni oli tämän poikaystävän ystäviä ja kun tapasimme ensimmäisen kerran, hän oli ehtinyt ottaa kaiken irti happy hourista. Minä iskin silloin silmäni ihan toiseen kundiin ja sivuutin avomieheni täysin. Kunnes tulin jossain vaiheessa vessasta ja ystäväni kertoi ”ton tyypin” laittavan numeronsa puhelimeeni. Harmi vain, että tämä oli siinä vaiheessa niin humalassa ettei onnistunut näppäilemään numeroita aatamin aikaiseen nokialaiseeni. Avomieheni kaveri karautti apuun ja lisäsi numeron kännykkääni. Kun sain puhelimen takaisin, avomieheni otti ystäväänsä riveleistä kiinni ja totesi tämän antaneen oman numeronsa. Tästä lähtemättömästä ensivaikutelmasta huolimatta, aloimme tekstailla seuraavana päivänä. Siihen aikaan tosiaan tekstailtiin, eikä lähetelty watsappeja.
kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,

 

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Mikä sinusta tulee isona? 
En todellakaan tiedä. Nyt haluaisin saada tehtyä siimein lähihoitajan paperit ja kehittää taitojani influencerina. Sen enempää en tiedä.
Mikä saa sinut nauramaan? 
Lähes kaikki. Olen todella herkkä nauramaan. Saatan kikatella itsekseni ihan pikku jutuille ja saan välillä nauruhepuleita. Olen lentänyt yläasteella ulos fysiikan tunnilta, kun sain tällaisen hepulit. En saanut kahteenkymmeneen minuuttiin nauruani rauhoittumaan ja se oli opettajalle liikaa. En kuitenkaan pidä väkivaltahuumorista.
Suurin paheesi? 
Sokeri. Jäätelöt. Suklaa. Karkit. Kakut. Leivonnaiset. Sokeri. Olen todellinen sokerihiiri ja jos se olisi mahdollista, eläisin kaikilla makeilla herkuilla. Eikä minulla ole minkäänlaista itsehillintää sokerin suhteen. Jos meillä on kotona karkkia, minä syön sen.
kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,

 

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Oudoin tapasi? 
Yksi tuli mieleen. Kotioloissa, kun meillä on keittoa, leikkaan juustosta useita siivuja lautasen pohjalle. Sen jälkeen otan sille keittoa. Juusto sulaa keiton sekaan ja syön sen niin. En tiedä muita, kuin omat perheenjäseneni, jotka tekevät näin ja tiedän, että tämä on äidiltämme opittua. Tekeekö joku teistä näin?
Vaihdatko jonkun tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta kanavaa? 
Formuloiden, ravien ja sotaelokuvien. Formulat ei kiinnosta yhtään. Raveja tuli katseltua lapsuudessa riittämiin sieltä radan varrelta ja sotaelokuvia en vain pysty katsomaan.
Mikä on sun lemppari-piirretty Disneyltä? 
Kaunotar ja Hirviö on suosikkielokuvani ihan kautta aikojen. En ole vielä löytänyt elokuvaa, joka olisi yltänyt tämän ohi. Tämän rinnalle tosin nousi Disneyn uusi Kaunotar ja Hirviö. Itken joka kerta lopussa. Osittain siksi, koska minun mielestäni Hirviön ei pitäisi muuttua takaisin prinssiksi.
kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,

 

kysymyksiä, vastauksia, tiesitkö,
Mikä oli lempi artistisi pienenä? 
Kuten monet muutkin ikäluokkani tytöt, fanitin Spice Girlssejä. Keräsin Spice Girlsien valokuvia, joita vaihdeltiin kouluissa ja joita ostin meidän kylän Ärrältä aina, kun sain rahaa jostain. Se oli sitä aikaa.
 
Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia johon voittopottiasi tuhlaisit? 
Todennäköisesti ostaisin unelmieni asunnon ja remontoisin sen kuntoon. Saattaisin myös ostaa sijoitusasunnon jostain päin Suomea.
Jos olisi ”pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi? 
Muistatteko te Whipeoutin? Sen sarjan, jossa oli niitä erikoisia temppuratoja. Mietin jo silloin, että kyseiseen sarjaan olisi todella kiva osallistua. Olisin voinut käydä vetämässä ne temppuradat läpi, ilman minkäänlaista kilpailua, ihan omaksi ilokseni. Näistä nykyään pyörivistä sarjoista Remppa vai muutto olisi sellainen, johon olisi hauska osallistua.
Kysymykset on otettu alun alkaen Caritan blogista. Myös Maj, vastasi näihin kysymyksiin.

2 kommenttia

  1. Unknown kirjoitti:

    Ah, Spice Girls! <3 oliko mitään parempaa oikeesti 😀 Näitä on aina kiva lukea, harmi kun olen maailman laiskin tekemään näitä itse…

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Sanos muuta! Oi niitä aikoja. Nämä ovat aina yhtä kivoja. Ja nyt tuntuu, että vastaavanlaisia on ollut liikkeellä todella paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.