Hae
Big mamas home

Yksin kotona

Hallelujah! Olen tällä hetkellä yksin kotona ja niin nautin tästä. Poikaystävä on jossain riennoissa ystävien kanssa ja minä jättäydyin kotiin, nyt kun tällaiseen rauhaan on vielä mahdollisuus. Lapsoset tulevat ylihuomenna kotiin, mikä on ihanaa. Mutta tulen olemaan aika kiinni heissä taas. Kuuntelin tänään tosin Poks podcastin paranormaali-jakson ja vähältä piti etten peloissani soittanut poikaystävälle, että jos hän kuitenkin tulisi kotiin, koska minua pelottaa. Nyt on jo sillä saralla helpottanut ja oikeasti nautin tästä yksinolosta. Katson täällä pitkästä aikaa The Affairia ja syön silmusalaatilla ja kanalla täytettyjä tortilloja. Jotka ovat tällä hetkellä ihan lempiruokaani. Voisin elää niillä. Ja tällä hetkellä taidan enemmän ja vähemmän elääkkin niillä. Hups.

Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

Kauluspaita / H&M

Shortsit / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / VORSSA INK

Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

Vihreä kauluspaita ja shortsit

Opin vasta viime kesän käyttämään kunnolla shortseja. Tämä on liittynyt osittain epävarmuuteeni omista reisistäni. Nyt kun epävarmuus niiden suhteen on helpottanut, niin shortsit ovat olleet kesän parhaimpia juttuja. Eikä ole kenenkään muun asia se, kuinka paljon jalkojani paljastan. Kuten ei mikään muukaan, mikä liittyy minun kehooni.

Kauluspaita on näkynyt täällä ennenkin ja se on edelleen ihana. Sopii mielestäni todella hyvin myös näiden mustien shortsien kanssa. Tällaiset keveät kauluspaidat sopivat todella hyvin näin kesällä sellaisenaan. Pitkät hihat suojaavat auringolta, mutta tämä ei ole myöskään liian kuuma.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

Kengät

Kengät on saatu Katrin äidiltä. Rakastan näitä kenkiä. Ne ovat ihan parhaat. Malli on kaunis ja ajaton. Näissä on paljon samaa, kuin ballerinoissa, mutta malli on kuitenkin erilainen. Olen käyttänyt näitä kenkiä melkein jatkuvasti tänä kesänä. Voisi siis sanoa, että ne ovat saaneet kokonaan uuden elämän minun käytössäni.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt jatkan sohvalla löhöilyä ja omasta rauhasta nauttimista. Mitä nyt samalla tulee kuitenkin viestiteltyä poikaystävän kanssa. Hassua olla nyt erossa yötä, kun ollaan nukuttu nyt yli viikko samassa osoitteessa.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kesän lapsivapaa osuus alkoi

Kevätuniformu

Vaatekaappini perusjuttuja

Vähän erilaiset farkut

Lyhyt trenssi, jonka luulin aluksi olleen hutiostos

Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksin kotona - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.