Hae
Big mamas home

Syksyinen olohuone

En ole pitkään aikaan laittanut teille kuvia meidän kodista. Keittiön muutoksesta olette jo nähneetkin kuvia, mutta olohuone ei ole juuri kuvissa näkynyt. Siellä ei toki ole mitään isompaa muutosta tapahtunut, sillä olohuone on ollut ensimmäisiä valmiita huoneita meidän kotona. Haaveilen edelleen uudesta ruokapöydästä, mutta vanha ajaa asiansa, vaikka pinta on epäsiisti. Vaikka olohuoneessa mikään ei ole isommin muuttunut, niin olen vaihtanut sohvalle syksyisempää ilmettä. Ihan vain tyynynpäällisiä vaihtamalla.

Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuone - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvä Ikean Satsumas kukkapöytä hakee vielä paikkaansa. Olin alunperin kaavaillut sitä keittiöön, mutta se ei sopinutkaan sinne kokonsa puolesta. Tästä syystä minusta ei muuten ole sisustussuunnittelijaksi. Olen äärimmäisen huono hahmottamaan tiloja. Monesti hahmotan tilat huomattavasti isommiksi, kuin ne todellisuudessa ovatkin.  Tästä syystä kukkapöytä ajelehtii, kunnes löytää oikean paikan.

Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuone - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni

Koti alkaa viimein olla kunnossa kesän jäljiltä. Tavarat paikoillaan ja hiekat ihmuroitu joka nurkasta. Ja siitä huolimatta, että yritin viimeiseen asti pitää loppukesän ja elokuun puolia, ostin ensimmäisen syksyisen kukkakimpun ja kaivoin kynttilät esiin. Vaihdoin myös tummemmat, yksiväriset tyynynpäälliset sohvalle, sekä paksummat torkkutäkit pellavaisen peiton tilalle. Kannoin myös nokkosen parvekkeelta sisälle lämpimään ja se on omiaan tuomaan syksyn tunnelmaa sisätiloihin värillään.

Olohuone - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Olohuoneen sisustus - Syksy - Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä värinokkonen on ostettu Plantagenista ja alunperin tosiaan parvekkeelle.  Nyt kylmien ilmojen tullen se on saanut muuttaa sisälle. Pidän tästä kyseisestä väristä sen vuoksi, että vaikka se on värikäs, se on kuitenkin hillityn yksivärinen. Ajatelkaa muuten sitä, että vielä pari vuotta sitten minulla ei pysynyt yksikään viherkasvi hengissä kolmea kuukautta pidempään ja nyt minulla on kotona useampi viherkasvi, jotka voivat hyvin ja kasvavat.

-Jenni

 

Lue myös

Kolmion pieni parveke

Keittiön sisustus viimein valmis

Puoli vuotta uudessa kodissa

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.