Hae
Big mamas home

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 1/4

Kiitos kaikille, jotka onnittelivat eilen blogin merkkipäivän johdosta. Tuntuu edelleen siltä, että ihan vasta kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni. Ja samaan aikaan tuntuu siltä, että olisin tehnyt tätä aina. Mitä en sinänsä yhtään ihmettele. Seitsemän vuotta bloggaamista on pitkä aika. Harva blogi kun elää paria vuotta pidempään, koska se työn määrä, mitä tähän ja someen menee aikaa, yllättää monet. Kun aloitin kirjoittamaan blogia, siitä piti tulla ihan erilainen. Mutta kuten välillä fiktiota kirjoittaessa, se alkoi vähän niin kuin elämään omaa elämäänsä. En olisi ikinä kuvitellut kirjoittavani seksistä tänne niin avoimesti, kuin olen kirjoittanut. Mutta toisin kävi. Ei minun pitänyt koskaan julkaista itsestäni kuviakaan. Mutta toisin kävi. Ja hyvä vain, että kävi. Olen tavattoman ylpeä tästä blogista ja siitä, mitä olen saanut sen kanssa aikaiseksi.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Hame ja ribbitoppi - BMH - Big mamas home by Jenni

Ribbitoppi / H&M

Hame / H&M

Laukku / NEW LOOK

Korvakorut / VORSSA INK

Kenägt / H&M

Hame ja ribbitoppi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Hame ja ribbitoppi

Rakastan tätä kuvien ribbitoppia. Ajattelin pitkään virheellisesti, että pluskokoisena en voisi käyttää vajaamittaisia toppeja ollenkaan. Mutta nyt olen löytänyt oman tyylini käyttää niitä ja tämä toppi on ollut ehdottomasti yksi kesän käytetyimmistä yläosista. Yhdistelen tätä paljon korkeiden vyötäröiden kanssa, koska itse tykkään kyseisestä tyylistä niin paljon. Hyvänä esimerkkinä tämä Lindexiltä löytynyt hame ja korkeavyötäröiset farkut.

Omasta puolestani haluaisin kannustaa ihan jokaista käyttämään juuri sellaisia vaatteita, kuin itse haluaa. Sillä ei ole mitään väliä mitä muut ajattelee. Pääasia on se, mitä itse ajattelee. Eikä ainakaan kannata ajatella ettei voisi, jonkun tietyn ulkoisen seikan vuoksi. Kyllä voi. Se ei ole mikään este.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Hame ja ribbitoppi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kyseinen hame on ihan super ihana. Bongasin tämän kerran Lindexillä, enkä saanut sitä mielestäni. Lopulta päädyin ostamaan sen. Hame on ihanan kevyt. Sopii täydellisesti näihin kuumiin ja hiostaviin säihin. Luulen, että lopulta ihan hirveän kauan näistä säistä ei enää nautita. Syyskuu lähenee koko ajan, joten kohta todennäköisesti pitää alkaa kaivamaan takkia päälle, kun lähtee ulos. Mutta ei vielä.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Hame ja ribbitoppi - BMH - Big mamas home by Jenni

Mä vien tänään mun murusen uimaan ja vesijumppaamaan mummojen kanssa. <3 Sen jälkeen vietetään treffi-iltaa ihan vain kotosalla. Meillä olisi listalla ainakin Marvel-maratonin jatkaminen.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

Postaussarja

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 2/4

 

LUE MYÖS

Huh hellettä!

Jos menisin festareille

Body ja hame

Kukkamekko kesäillassa

Takaisin kouluun

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Ihana, kesäinen asu! Voi, jos minäkin joskus vielä oppisin jättämään ”en voi pukeutua näihin-säännöt” pois mielestäni! Mulla on (lähinnä omassa päässäni) kamala määrä juttuja, mitä en voi julkisesti käyttää. Ei shortseja, helma aina pitkä, vähintään polvet peittävä (koska pattipolvet), hihat vähintään kyynärpäähän (koska allit), ei mitään vyötäröä korostavaa (koska olen tasapaksu), paidan/topin pitää aina ulottua takapuolen yli (koska lyhyt yläosa ja pitkät jalat), ei tyköistuvaa, ei sinistä, ei liikaa korkoja kenkiin (koska 173cm) jne. jne. Ihan tyhmiä ”sääntöjä”, tajuan sen itsekin ja miehenikin ihmettelee niitä!

    Eläköön pukeutumisen vapaus! 🙂

  2. Anu Tuomainen kirjoitti:

    Kiitos tästä 🙂 . Olet upea ja oikein säteilet. Itse tämmöisenä kuusikymppisenä, lyhyenä ja omenavartaloisena olen vieläkin/taas niin hukassa pukeutumisen kanssa 🙁 . Haluan vaan mahdollisimman suuret ja peittävät vaatteet, vaikka ihailen sinunkin ihania vaatteita. Ja muutenkin välillä tuntuu että tää oli tässä kun taas sinkkuna olen. No ei, kyllä mä taas keksin positiivistakin ja mulle liikunta on ihan elinehto 🙂 . Ihanaa loppukesää sinulle ja uusperheellesi <3 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *