Hae
Big mamas home

Viikonloppu kuvina

Huh, olen saanut viimein kaikki viikonlopun reissaamiseen liittyvät valokuvat käsiteltyä. Mikä homma siinä on ollut. Minun ja Katrin viimeisimpiin asukuviin en ole vielä edes vilkaissut. Seuraavaksi ne pitää ottaa kuitenkin työn alle. Nyt ajattelin aloittaa meidän sinkkuäitien viikonlopun avaamisen tällaisella helpolla, matalan kynnyksen postauksella. Viikonlopusta on niin paljon kerrottavaa, mutta jostain pitää aina aloittaa. Siksi ensimmäiseksi tämä.

Viikonloppu kuvina

Torstai

Hilltop Forest - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Nopea selfie ennen lähtöä kohti Inkoota ja Hilltop Forestia. Olen yrittänyt kuvata vähän enemmän asujani ja viikonloppuna se onnistui ihan hyvin.

2. Hilltop Forestissa vietettiin avajaisia, joten meille ensimmäisen yön vieraille oli tarjolla alkumaljat. Kilisteltiin meidän viikonlopulle hotellin loungen terassilla pihakeinuissa. Aivan täydellinen aloitus tälle lomalle. Ja myös kesälle.

3. Söin elämäni parasta mozzarella-tomaattisalaattia, sekä pizzaa Hilltop Forestissa. Siis ihan uskomatonta. Olisipa pizza aina tällaista. Samoin salaatti.

4. Nappasin itsestäni kuvan sillä välin kun odottelimme pizzaa. Join elämäni toista kertaa roseeta ja tällä kertaa jopa pidin siitä.

Viikonloppu kuvina - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Olin elämäni ensimmäistä kertaa paljussa ja ymmärrän kyllä, miksi ihmiset hankkivat paljuja. Olihan se elämys.

2. Pyysin Heidiä nappaamaan minusta kuvan mökkimme ikkunan edessä. Luonto oli uskomattoman lähellä jo senkin puolesta, että kannoin varmaan viisi erilaista ötökkää ulos mökistämme. Rakastin sitä, miten mökissä tuli fiilis siitä, että olemme yksin keskellä metsää. Päärakennusta tai muita mökkejä ei näkynyt meidän mökiltä ollenkaan.

3. Heidi nappasi kuvan minusta nauttimassa ilta-auringosta mökin portailla. Tuli mieleen kesä, jonka vietin veneillen ja hitsi, että kaipaan sitä. Veneilyä nimittäin.

4. Nopea peiliselfie aamulla meidän mökin ihanasta pikkupeilistä.

Perjantai

Hotelli Mestari - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Kuva Hilltop Forestin span/saunan terassilta iltauringossa. Oltiin juuri oltu saunassa ja paljussa ja nautittiin hetki auringosta. Elämä oli ihanaa.

2. Perjantai kotona, valmiina lähdössä sinkkuäitien viikonlopun toiselle osuudelle Hotel Mestariin.

3. Minun ja Heidin samistelukassit.

4. Myös Hotel Mestari oli muistanut meitä aluksi kuohuvalla. Opin viikonloppuna, että cava tehdään samppanjatekniikalla ja totesin, että ehkä siksi se on lempi kuohuvaani. Minä en nimittäin juuri välitä proseccosta.

Viikonloppu kuvina - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Sinkkuäidit kesällä 2022.

2. Olen kerrassaan hullaantunut kaupunkipyöräilyyn ja sain Heidinkin kokeilemaan. Pyöräiltiin hotellilta rantaan. P.s. Rakastin tätä mun kesäillan lookia.

3. Back on crime scene. Vietimme viime kesänä koko kesän parhaimman illan tässä kyseisessä pelastusveneessä. Kuunari ja meidän vene oli samat, mutta ravintola eri. Kaihoten muisteltiin viime kesän bao buneja, mutta maisteltiin kuitenkin useammatkin drinkit pelastusveneessä.

4. Helsingin yöelämässä ensimmäistä kertaa vuosiin. Päädyttiin laulamaan karaokea ja vähän tanssahtelemaankin. Kun katselin hetken aikaa yöelämää, olin todella onnellinen siitä, että minua lopulta onnisti tinderissä ja löysin maailman ihanimman poikaystäväni.

Sunnuntai

Relove lifestyle - BHM - Big mamas home by Jenni

1. Minä ja Töölön Reloven vessa. Totesin, että olin sen hetken asussani, kuin tehty kyseiseen miljööseen.

2. Kuvauspäivän lounas Katrin kanssa edellä mainitun Reloven terassilla. Rasti seinään, söin avocadoa ja fetaa leivällä ja pidin molemmista. Selkeästi siedätyshoito toimii. 😀

3. Alppiruusuja kaupunkimiljöössä. Näitä kyseisiä alppiruusuja tulee olemaan tarjolla ainakin parissa tulevissa asukuvissa.

4. Sen Töölön Reloven vessan tapetti, joka oli niin ihana, että siitä piti ottaa kuva pytyllä istuessa.

 

Sellainen viikonloppu ja sellaisia kuvia ja tunnelmia. Palaan näihin vielä vähän myöhemmin.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Päiväretki Porvooseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.