Hae
Big mamas home

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini – The Body Shop The Advendt of Change

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu*

Saanko tarjota ihan viime hetken joulukalenteri vinkin! Olen haaveillut kosmetiikkajoulukalenterista vuosia. Siis oikeasti vuosia. Meillä oli miehen kanssa viime vuonna Satisfyerin joulukalenteri, mutta minulla ei ole ollut kertaakaan kosmetiikkajoulukalenteria. Mutta olen tietyssä suhteessa pihi akka ja tarjontaa on niin paljon, että kalenterin valitseminen on vaikeaa. En nimittäin kuitenkaan tarvitse, kuin yhden. Sitten pitää miettiä, haluaako ostaa kalenterin jossa on täysikokoisia tuotteita vai näytepakkauksia.

Kerron teille nyt muutaman ajatuksen kosmetiikkajoulukalentereista ja esittelen sitten tätä The Body Shopin The Advent of Change-kaleteria*.

Muutama ajatus joulukalentereista

Nykyään lähes joka brändillä on tarjolla jonkinlainen aikuisten joulukalenteri. Mikä on tavallaan ihanaa, mutta minusta näissä on aina hyvä huomioida myös kulutus ja ympäristö näkökulma. Katsoin viime vuonna useamman videon, miten ihmiset avasivat kosmetiikkajoulukalentereita ja harmittelivat niiden sisältöä. Tämä ei ihan sovi omaan etiikkaani.

Koen, että nämä joulukalenterit ovat oiva tapa testata brändin tuotteita. Sen vuoksi koen itse paremmiksi tällaiset kalenterit, joissa on matkakoon tuotteita. Pieniä tuotteita on helppo testata. Hävikkiä tulee todennäköisesti vähemmän ja samalla saatat löytää uuden lempituotteen.

En tuomitse ketään, joka ostaa itselleen joulukalenterin, mutta toivoisin ettei kukaan osta itselleen useampaa saman tyylistä. Kukaan ei tarvitse vaikka kolmea kosmetiikkajoulukalenteria. Puuro- ja teejoulukalenteri yhdessä sen sijaan voivat olla oiva pari. Suosittelen myös miettimään tarkkaan minkä kalenterin ostaa. The Body Shop on hyvä valinta, sillä se on sitoutunut kestävämpään kulutukseen. Kaikki pakkaukset ovat hyvin kierrätettävissä ja raaka-aineet ovat reilun yhteityökaupan kautta. Pääpointtini tässä taitaa olla se, että pyydän ihmisiä harkitsemaan huolella, eikä tekemään ostoksia hetken mielenjohteesta.

The Body Shopilla on joulukalentereita kolmessa koossa. Tämä sininen on niistä pienin ja tämä sisältää pääasiassa niitä matkakoon pakkauksia. Suurin kalenteri The Ultimate Advent of Change* sisältää puolestaan täysikokoisia tuotteita. Keskikokoisessa The Big Advent of Change* versiossa tuotteita on sekä että. Kurkkasin mielenkiinnosta kaikkien kalenterien sisällön verkkokaupasta ja hyvältä näyttää. Uskallan väittää, että kaikki oman kalenterini tuotteet tulee kyllä testattua ja käytettyä.

Tällä hetkellä The Body Shopin verkkokaupassa on kaikki joulukalenterit tarjouksessa. Eli jos sinulla on oma joulukalenteri hankkimatta, niin nyt tämä tarjous kannattaa hyödyntää. Tarjoushinnat ovat voimassa 3.12 asti.

Ajattelin joulukuussa esitellä joulukalenterin sisällön teille myös täällä blogissa ja kertoa, oliko kalenteri wörtti ja täyttikö se odotukseni. Olen mielipiteessäni rehellinen.

Me tilattiin miehen kanssa myös tänä vuonna Satisfyerin kalenteri* piristämään joulukuuta ja auttamaan intiimielämän elvytyksessä näin raskauden jälkeen. Tarkastettiin, että sisältö on erilainen viime vuoden kalenteriin verrattuna, joten eiköhän me saada tästäkin iloa. Meille aiemman kalenterin sisältö on jäänyt käyttöön.  Tämän lisäksi, mies on puuhastellut minulle yllätys joulukalenteria viimeiset pari kuukautta lahjaksi. Saa nähdä mitä hän on keksinyt. Tämä on minun joululahjani tänä vuonna.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Testasin kolme eri seerumia!

Täydellinen punainen huulipuna

Kerrostettu polkkatukka ja suosikki hiustenhoitotuotteet

Ihonhoitoni tärkein tavoite: Kosteutus

Hemmottele ihoasi uudella Luscious Lychee tuotesarjalla

Yksi kommentti

  1. Taija-Tiia kirjoitti:

    Hankin itse Lumenen kalenterin, jossa on suurinosa ihonhoitotuotteita ja muutama meikkituote. Olen vielä aloittelija ihonhoitorutiineideni kanssa, ja halusin päästä testaamaan uusia tuotteita ilman, että pulitan täysikokoisesta tuotteesta monta kymppiä. Luotan myös, että kalenteriin on osattu valita niitä suosituimpia ja käytännöllisimpiä tuotteita jotta ne käyvät mahdollisimman monelle.

    Samaa mieltä, yksi joulukalenteri kutakin lajia jos haluaa useamman hankkia, ainakin näissä ihonhoito/kosmetiikkakalentereissa. Tuotteet vanhenevat ja niitä kertyy helposti nurkkiin pyörimään. Siksi vertailinkin näitä kalentereita hyvissä ajoin, mikä olisi juuri se minulle sopiva, josta tulisi mahdollisimman vähän hukkatuotteita.

    Puurokalenteriin en ole törmännyt, se olisi aivan loistava! Pitää varmaan kipaista kaupasta valmispusseja ja rakentaa oma, en olekaan vielä testannu Elovenan kaikkia eri makuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *