Hae
Big mamas home

Perjantain parhaiden vieroitusoireisiin

Koska kärsin akuuteista Perjantain parhaiden vieroitusoireista, niin päätin listata sellaiset itse. Noorat viettävät kesälomaa podin parista, joten jonkin aikaa tässä joutuu kärvistelemään ilman heitä. Onneksi kaikkein pahimpina hetkinä voi kuunnella vanhoja jaksoja. 
Listasin muutamat pp:t jo instagramin puolelle. Mutta koska niitä alkoi vain tulla mieleen lisää ja lisää, päätin jatkaa listaa blogissa. 

✘ Upposin viikolla todella mielenkiintoiseen rabit holeen, kun jatkoin lempiharrastustani äänikirjan muodossa. Enkä tällä kertaa tarkoita lukemista, vaan cheeklogiaa. Kiinnostuin Cheekistä brändinä, kun hänen lopettamistaan puitiin lehdissä. Kiinnostuin nimenomaan ilmiöstä, kun henkilöbrändistä tulee suurempi kuin itse henkilöstä. Kuunteleen ehtiessäni Cheekin elämänkertaa äänikirjana, jonka sivuvaikutuksena tulee uppouduttua myös (lahtelaiseen) räp-kulttuuriin. Toinen sivuvaikutus on se, että jos en ole kuunnellut kyseistä kirjaa, olen huudattanut kotona suomiräppiä. Tosi mielenkiintoinen kirja, johon kannattaa tutustua vaikka Cheek itsessään ei kiinnosta. 
✘ Alkuviikosta meillä oli sovittuna päivällistreffit Heidin luona. Nauroimme, että meillä on tässä Noorien arkiruokakerhon Itä-Helsingin yksikkö koossa. Heidi oli tehnyt tosi hyviä kasvistortilloja ja minä olin luottanut taas taitoihini juustokakkujen tekijänä. Ilta oli todella mukava ja onnistunut. Oli ihanaa vierailla Heidin luona ja päästä vähän purkamaan sydäntä. Totesin jossain vaiheessa, että kannatti ostaa vauvalle kehto second handina. Minun ja Heidin ystävyys lähti nimittäin liikkeelle juuri siitä. 

✘ The Floral Societyn kukkalähetyksessä oli mukana tällä kertaa freesioita, joista on tullut lempikukkiani. Rakastan pieniä herkkiä freesioita, jotka assosioin vahvasti kesään. 
✘ Aloitin myös kevytlukemiseksi Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu-äänikirjan, kuunneltuani noin vuoden verran hypetystä siitä. Viimeinen tikki oli se, että Antti Holma suositteli äänikirjaa. Hyppäisin varmaan järveen, jos Antti neuvoisi. Kirja vaikuttaa alustavasti hyvältä. Iloinen yllätys oli, että Pirjo Heikkilä on tarinan lukija. Rakastan Pirjon ääntä. 

✘ Kokeilin uusia hiustuotteita Natura Siberica tuotemerkiltä, joihin rakastuin kerta heitolla. Omat luonnonkiharani tykkäävät tuotteista todella paljon ja kihartuvat villeimpinä, kuin koskaan. #kesäafro 
✘ Viikon ykkösjuttu oli se, että Sykkeen uuden kauden ensimmäiset neljä jaksoa ilmestyivät Ruutuun. Odotus on ollut lyhyt, mutta piinallinen ja hotkaisin uudet jaksot kerralla yhteen pötköön heti aamusta. Sovimme aamuvuorossa olevan työkaverini kanssa (joka myös on sykefani), että emme katso toisiamme vuoron vaihdossa silmiin, ettei katseeni spoilaa hänelle mitään ratkaisevaa. Taattua Syke laatua! 
✘ Toistaiseksi tämä kesäkuun ensimmäinen viikko on ollut parempi ja onnellisempi, kuin koko toukokuu yhteensä. Olo on tämän vuoksi toiveikas. Ongelmat eivät ole ohitse, mutta jos solmut lähtevät tästä aukeamaan hiljalleen. Tai saisimme ainakin riittävän, seesteisen hengähdystauon tämän kaiken keskellä. 
Noorien Perjantain parhaat-podcastia voi kuunnella esimerkiksi Acastista, joka on oma suosikkisovellukseni podien kuunteluun. Kannattaa ottaa seurantaan myös Noora K:n ja Noora H:n instat.

Ihanaa perjantaita!2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Ihana postaus ja kauniita kuvia! Sulla on niin kiva tyyli kirjoittaa. Ihana löytää blogisi! ?

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Voi kiitos Salla. Ihanaa kuulla. Toivottavasti viihdyt seurassa jatkossakin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.