Hae
Big mamas home

Ero ei ole koskaan helppo

Ei ole ensimmäinen kerta, kun kirjoitan lyhyiden ihmissuhteiden merkityksestä. Se on mielenkiintoista, miten jotkut erot ovat kipeämpiä kuin toiset. Siinä missä ero 11 vuoden suhteesta tuntui vain hyvältä, niin nyt kun erosin hyvin lyhyestä, vain hieman reilun kuukauden tapailusuhteesta, olen ihan pohjattoman surullinen. Ero ei ole koskaan helppoa, mutta joissain tapauksissa se on aivan eritiyisen raastavaa.

Mustat housut ja lyhyt neuletakki - Big mamas home by Jenni

Juttelin tässä erään vanhan ystävän kanssa, jolla oli samankaltaisia kokemuksia. Kun muutaman viikon suhteen päättyminen riipaisee jostain todella syvältä ja siitä toipumiseen menee pidempään, kuin itse suhteesta toipumiseen.Totesimme yhdessä, että silloin kyseinen ihmissuhde on ollut kaikessa lyhykäisyydessään todella merkittävä.

Ero on aina vaikeaa - Big mama home by Jenni

Minusta tuntuu, että ensimmäistä kertaa yli vuosi sitten tapahtuneen eroni myötä, uskalsin tällä kertaa oikeasti antaa itselleni luvan ihastua. Annoin itseni tuntea ja olla varma. Nyt kun itken kotona sydän särkyneenä, väkisinkin tulee mietittyä oliko siinä nyt sitten mitään järkeä. Kun sitä avaa sydämensä, niin heti sattuu.

Samaan aikaan tiedostan sen, kuinka eheyttävä kokemus tämä oli minulle. Sain mahdollisuuden ihastua uudelleen ja oikeasti luottaa. Ero oli hyvä. Se oli oikea keskustelu kahden ihmisen välillä, eikä mikään ghostaaminen tai lyhyt jättöviesti. Vaikka se nyt kirpaisee tuolta todella syvältä, niin uskon tämän tehneen minulle lopulta hyvää kaiken kokemani väkivallan ja kaltoinkohtelun jälkeen. Jonain päivänä olen sitten entistä valmiimpi uuteen ihmissuhteeseen.

Ihmissuhteista - Big mamas home by Jenni

Nyt annan itselleni luvan itkeä menetettyä ihmissuhdetta ja menetettyä tulevaisuutta. Sillä sitähän se ero aina tarkoittaa. Toki minulle on luvassa nyt uudenlainen tulevaisuus, mutta on minulla oikeus surra myös sitä minkä juuri menetin.

Mutta ihmissuhteen pituus ei koskaan määrittele sen merkittävyyttä elämässä.

-Jenni

Lue myös

Lyhyiden ihmissuhteiden merkitys

Naistenpäivä: Kukkia ja suklaat vai päivä tasa-arvon edistämiselle

Yksinäinen pääsiäinen

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.