Hae
Big mamas home

Marraskuun suosikit

Marraskuu, se koko vuoden pimein kuukausi. Kellojen talviaikaan siirymisen myötä pimeys tulee monelle lievänä shokkina. Tämä ei myöskään ole kovin monen lempikuukausi. Olen lukenut yhden jos toisenkin jutun kaamosmasennuksesta ja pimeydestä. 
Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että tästä ajasta täytyy vain oppia nauttimaan oikealla tavalla ja väitän onnistuneeni siinä tänä vuonna. 
suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa
Marraskuu muuttuu heti paljon siedettävämmäksi, kun koko kuukauteen lisää kynttilöitä, glitteriä ja kuumia juomia. Ei pimeydess ole pakko kärvistellä. Liekö tässä syy sille, miksi jouluihmiset aloittavat tunnelmoinnin jo marraskuussa. Pimeissä illoissa on oma viehätyksensä, kun muistaa sytyttä kynttilät ja kääriytyä torkkupeiton kanssa sohvannurkkaan. Suosikkivaatteitani ovat olleet neuletakit, -puserot ja villasukat. Mistä muuten löytää hyviä villasukkia? Olen kuluttanut taas yhdet puhki. 
Eikä marraskuussa pidä yhtään väheksyä kirpeitä iltakävelyjä katulappujen ja hiljakseen ilmestyvien kausivalojen loisteessa. Henkilökohtainen suosikkiasiani marraskuussa on nimittäi se, kun pikkuhiljaa parvekkeille alkaa ilmestyä valoköynnöksiä. Muistan viime vuonna valvoneeni beben kanssa yöllä ja katselleeni sisäpihan parvekkeilla loistavia valoja. 
Koska kulunut kuukausi on ollut pimeä ja kylmä, ketään tuskin yllättää, kuukauden suosikeista löytyy peräti kaksi kuumaa juomaa. 
suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa

suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa
Blossan alkoholiton glögi on ollut suosikkini jo kolme vuotta. Siitä on tullut tänä aikana yksi joulun vakiomakuja ja odotan sitä joka vuosi. Se ei ole liian makea, vaan täyteläinen ja pehmeä, sillä glögin pohjana on käytetty punaviiniä mehun sijasta. 
suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa

suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa
Olen tehnyt tänä syksynä erityisen hyvä kirppislöytöjä Zadaasta. Päällimmäisenä on mielessä kaksi Nanson priimakunnossa olevaa mekkoa, mutta myös nahkainen crossbody-laukku. Tähän jälkimmäiseen mahtuu aivan täydellisesti myös kamera, jota kuljetan mukana lähes joka paikkaan. 
Toinen kuukauden ihanin asuste on Glitteristä löytyneet hopeiset lumihiutaleet, jotka sopivat tähän kauteen aivan täydellisesti. Ne ovatkin olleet korvissani päivittäin. 
suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa

suosikit, marraskuu, Blossa glögi, Teekanne, Eral Grey Jasmine, Zadaa
Teekannen Ear Grey Jasmine tea, joka kiilasi heti suosikki teekseni. Tutustuin teehen tosiaan pr-näytteenä, mutta rakastuin siihen oitis. Se on kiilannut tämän hetkiseksi suosikkiteekseni aivan täysin. Ja tätä myydään ainakin Stockmannin Herkussa. 
Marraskuussa me olemme viettäneet niin isänpäivää, kuin kuopuksen syntymäpäiviä. Perheen yhteiset hetket ovat aina parasta aikaa. Ihanaa on ollut myös hitaasti kotiin hiipivä joulutunnelma ja Stockmannin uusi jouluikkuna, aamuisin ja iltaisin palavat kynttilät, sekä uusi työpaikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.