Hae
Big mamas home

Talvipäivän asukuvia

Heipä hei. Mitä teille kuuluu? Täällä valmistaudutaan kovaa vauhtia jouluun. Me ei tosiaan vietetä joulua kotona, joten sen isompaa ruuanlaittoa meillä ei ole ollut listalla. Mutta me ollaan kuitenkin leivottu ja koristeltu pipareita, leivottu torttuja ja keitetty toffeeta, paketoitu paketteja ja katsottu jouluelokuvia. Viimeiset päivät kuopus on myös ollut jo kotona lomalla, joten ollaan pelattu melkoisesti lautapelejä, jotka ovat hänen lemppareitaan. Tekemistä on siis piisannut. Huomenna myös esikoinen on viimein lomalla, joten ajateltiin ottaa ihan rennosti kotosalla.

Takki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M

Pipo / H&M

Huivi / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Maanantaimalli (itse suunniteltu)

Asukuvia on ollut viimeaikoina tarjolla vähän vähänlaisesti. Ikävä kyllä emme ole päässeet Katrin kanssa juurikaan kuvaamaan, vaikka toiveissa on ollut. Tässä on ollut sääolosuhteita, sairastumisia ja sun muita pieniä vastoinkäymisiä. Mutta niillehän ei mahda mitään ja ensi vuoden puolella, meillä on tavoitteena ottaa kuvaushommat taas haltuun.

Kuvissa näkyvät hetket ovat olleet viimeisiä, kun nuo tummat farkut ovat mahtuneet mukavasti jalkaani. Kuten aiemminkin, kaikki vatsan kohdalta kireät vaatteet alkoivat ahdistaa melko nopeasti.

Elämme taas sitä aikaa, kun hautaudun kaikkiin pehmeisiin neuleisiini. Onneksi olen melko löysien neuleiden ystävä, joten ne menevät taatusti tämän talven ajan. Kuten esimerkiksi kuvissa näkyvä lämpöinen neuletakki. Mutenkaan talvivaatteita tässä tuskin tarvitsee ostaa.

Minulle pukeutuminen ja itsensä ilmaisu sillä tavoin on tärkeää myös raskausaikana. En halua mennä koko raskausaikaa pelkissä verkkareissa ja sillä mikä mahtuu. Joten aion ostaa jonkin verran raskausvaatteita.

Näissä kuvissa korvissani on Maanantaimallin korvikset, jotka olen suunnitellut itse. Osallistuin taannoin kyseisen brändin korupajaan, jossa saa suunnitella itse omat korvakorut tarjolla olevista materiaaleista. Itselläni syntyi tällaiset. Pidän näistä aivan valtavasti. Tällä hetkellä odotan lämpimämpiä kelejä, jotta korvakorut eivät hautautuisi kauluksien ja huivien alle ulkona liikkuessa.

 

Huomenna ilmestyy taas klo 06.00 aamulla uusi joulukalenterin luukku ja iltapäivällä julkaisen postauksen jostain surullisesta, mutta tärkeästä aiheesta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viime päivien kuulumisia

Asukuvat ponchon kanssa

Paitatakki ja neulemekko

Neulemekko ja iso kiitos

Musta asu pinkein yksityiskohdin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *