Hae
Big mamas home

Hiihtolomalla

Hei vaan. Me ollaan saatu olla tyttöjen kanssa rauhassa hiihtolomalla. On ollut ihanaa saada laatuaikaa heidän kanssaan. Vaikka siskoksista huomaa myös nopeasti sen, kun he ovat olleet vähän turhan tiiviisti keskenään. Parin päivän jälkeen sisko alkaa ärsyttämään vähän herkemmin ja olen saanut näin ollen olla myös erotuomarina. Ihanasti he kyllä myös leikkivät keskenään ja halailevat toisiaan. Sisarusten väliset kahnaukset kuitenkin kuuluvat myös asiaan.

Kuten mainitsin jo aiemmin, saatiin tyttöjen kummisisko meille kylään tiistaina. Paras ystävä tuli vauvansa kanssa meille yökylään. Tytöt olivat aivan haltioissaan vauvasta ja niin oli myös yli viisikuinen vauva haltioissaan isoista tytöistä. Erika kertoi, että vauva on alkanut viime aikoina noteeraamaan entistä enemmän muita lapsia ja vauvoja, sekä innostumaan heistä. Joten tämä oli enemmän kuin loistava hetki tulla yökylään.

Talvinen maisema - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni Vallila Magnolia verhot - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni

Isompien lasten äiti

Jotenkin sitä itse huomasi nyt, miten paljon pieni vauva vaatii huomiota ja työtä, kun katsoin miten paras ystäväni touhusi esikoisensa kanssa. Olen ehtinyt jo tottumaan omiin isompiin, itsenäisiin tyttöihini. Tässä ajassa on ehdottomasti puolensa, vaikka kaipaankin myös vauva-aikaa.

Iltapalaksi askartelin lapsille ja lapsen mielisille croisanttiotukset. Eli täytetyt croisantit, johon tökkäsin kaksi coctailtikkua viinirypäleillä silmiksi. Itse söin oman croinsanttini ilman silmiä, mutta Erikalle sain värkätä samanlaisen, kuin tytöille. Illalla me äidit simahdimme melko nopeasti lasten jälkeen omiin sänkyihimme. Vanhemmuus vaatii selkeästi veronsa.

Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni Hiihtolomalla - BMH - Big mamas home by Jenni

Keskiviikkona kävimme tyttöjen kanssa pitkästä aikaa uimassa. Tytöt viihtyivät altaassa lähes pari tuntia ja jouduin todella houkuttelemaan heidät pois altaasta. Kävimme uinnin jälkeen myös Kidian kirppikseltä, sillä olin bongannut muutamat hyvät tärpit Instagramista kuopukselle ja ne oli varattu minulle. Löysin rekistä myös esikoiselle Papun mekon. Esittelen helmikuun kirppislöydöt kyllä teille vielä myöhemmin.

Eilen tytöt tapasivat ensimmäistä kertaa poikaystäväni. Tapaaminen meni hyvin. Kumpikin ujosteli selkeästi, mutta esikoinen esitteli nopeasti LOL-nukkejaan, samalla kun ujompi kuopus sulkeutui aluksi omaan huoneeseen barbien kanssa. Pikku hiljaa myös kuopus liittyi meidän seuraamme. Illalla tytöt lähtivät mummilaan muutamaksi päiväksi.

Täytetty croisant - BMH - Big mamas home by Jenni Täytetty croisant - BMH - Big mamas home by Jenni Tulppaanit - BMH - Big mamas home by Jenni Viherjasvit - BMH - Big mamas home by Jenni Papu mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Ukraina

Eilen sain monen muun tavoin lukea sydän syrjällään uutisia Ukrainasta. Olen itse peruspositiivinen ja ajattelen asiat monesti hyvän kautta. Mutta Ukrainan tilanteessa edes minä en näe mitään hyvää. Se vain tuntuu todella väärältä ja epäoikeudenmukaiselta. Sen lisäksi edes minä en osaa olla murehtimatta sitä, kuinka pahaksi tilanne tästä vielä etenee.

Olen yrittänyt suojella meidän perhettä informaatiovirralta. Olen jo itse todella herkkä tällaisille uutisille ja vielä pieniä lapsiani haluaisin suojella mahdollisuuksien mukaan tältä tiedolta. Heillä ei ole vielä omia puhelimia, joten pystyn vaikuttamaan jonkin verran siihen mitä tietoja he saavat.

Yritän ottaa Maaret Kallion kirjoituksesta vaarin ja keskittyä tähän omaan arkeen ja hyviin asioihin. Meillä on poikaystäväni kanssa yhdet juhlat viikonloppuna ja saamme muitenkin nauttia taas toisistamme. Olen monella tapaa aivan äärimmäisen onnekas.

Juuri nyt tässä ei taida voida muuta kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta ja jatkaa omaa elämäänsä niin hyvin kuin pystyy. Minulla jatkuvat opinnot tämän hiihtoloman jälkeen taas. Pahin ahdistus on taas helpottanut, mikä on hyvä juttu. Nyt vain takaisin arkeen kiinni ja opintoja eteen päin.

Voimia ja rauhallisia ajatusksia.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vain kyllä tarkoittaa kyllä – raiskaus tarkoittaa suostumuksen puutetta

Helmikuun suunnitelmia

Miten toivuin koronasta

Esittely – Kuka minä olen

Ihmiset joita en ymmärrä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *