Hae
Big mamas home

Tummansininen neulemekko

Upeaa alkavaa viikonloppua sinä ihana! Täällä on ollut taas melkoinen viikko, kun kaikki kolme lasta ovat olleet meidän luonamme. Niinä viikkoina kun ollaan koko porukka kotona aika menee kyllä super nopeasti. Kahdestaan vauvan kanssa aika tuntuu välillä matelevan, varsinkin jos itseä väsyttää. Mutta kolmen lapsen kanssa on kädet sen verran täynnä, että aika ei todellakaan matele. Mikä on ihanaa. Olen ehdottomasti onnellisimmillani, silloin kun koko perheeni on koossa.

 

Mekko / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Laukku / H&M

Korvakorut / Smiling design (uniikit) saatu*

 

Miehellä on seuraavat kolme päivää vapaana, mikä on harvinaista herkkua. Kun kumppani tekee ravintolatyötä, niin välillä tuntuu siltä, että hän on ihan koko ajan töissä. Hänessä on kuitenkin parasta se, että hän kiiruhtaa yleensä mahdollisimman nopeasti meidän luokse. Tämä on piirre, jota osaan hänessä arvostaa. Koen silloin, että meidän perhe on hänelle tärkeä. Olen myös elänyt sitä elämää, kun kumppani ei halua, eikä häntä kiinnosta tulla kotiin. Siksi tämä tuntuu niin tärkeältä. Ja aion todella nauttia tulevista vapaapäivistä mieheni kanssa. Minulla on tosin jonkun verran töitä tehtävänä, mutta ne menevät siinä sivussa. ❤

Tämä mun neulemekko on muuten ihana. Hankin tämän raskausaikana. Pidin tästä jo silloin. Nyt löysin tämän kaapista ja ihastuin tähän uudelleen. Tämä on muhkea ja lämmin. Lisäksi tämä näyttää päälläni jopa paremmalta nyt, kuin raskaana ollessa. Tämä on kyllä ehdottomasti sellainen turvavaate. Tämä päällä tuntuu kaikin puolin hyvältä ja olo on itsevarma.

Mitä pidät tästä asusta? Entä onko sinulla jotain turvavaatetta?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Lehti-mekossa

Lyhyt trenssi ja viimeaikojen kuulumisia

Hei hei lokakuu!

Nahkatakki ja kauluspaita ja pari sanaa Petollisista

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *