Hae
Big mamas home

Kuulumisia

Hei ja terveisiä täältä useamman päivän kirjoitusvapailta. Tässä kävi sillä tavalla perinteisesti, että kirjoittaminen jää, kun olen iltavuoroissa. Olen iltaisin niin väsynyt, että en jaksa kirjoittaa ja aamut taas tuppaavat olemaan sellaista sähläystä, että kirjoittaminen on silloin vaikeaa. Ehkä minun pitäisi opetella ajastamaan enemmän postauksia, niin ei tulisi tällaisia pitkiä taukoja.

Kuulumiset - Huhtikuu 2021 - Big mamas home by Jenni

Kuulumisia

Mutta asiaan. En ole hetkeen kertonut teille meidän kuulumisia. Kuten voitte arvata, arki tuntuu tällä hetkellä melko kiireiseltä, kun teen harjoitteluani sairaalassa. Harjoittelujakso on ollut aivan äärimmäisen mielenkiintoinen. Olen melko vaativalla osastolla ja se vaatii oman veronsa. Toki sellainen osasto tarjoaa todella mielenkiintoisen ja upean oppimisympäristön. Olen saanut näinä viikkoina ensinnäksin varmuutta omaan tekemiseen ja teoria, sekä käytäntö yhdistyvät todella hyvin. Harmittaa jo, että harjoittelu on kohta loppu.

Vaikka teen opiskelijana vain seitsemän tunnin päivää, niin silti tuntuu siltä kuin päivästä loppuisivat tunnit kesken. Toki tällä hetkellä matka harjoittelupaikalle on melkoinen, joten seitsemän tunnin päivään voi lisätä yli kaksi tuntia matkoja. Joten kyllähän siinä kertyy päivälle työtunteja. Illat menevät sitä vastoin yhdessä hujauksessa. Ennen kuin huomaankaan, pitää mennä jo nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta ylös. Kieltämättä odotan sitä, että saan palata takaisin opiskelujen pariin.

Mitä meille kuuluu - Big mamas home by Jenni

Minulla on nyt ollut useamman päivän sellainen alakuloinen olo. En varsinaisesti tiedä, mihin alakulo liittyy. Mahdollisesti osittain deittailu vitutukseeni, mutta ehkä osittain myös kokemaani yksinäisyyteen. Tästä jälkimmäisestä kirjoitan myös ihan oman postauksensa, koska, ilmeisesti sinkkujen kokema yksinäisyys on paljon isompi ilmiö, kuin vain omakohtainen kokemukseni. Tosin, minulla kirkastuvat päivät ja aurinko vaikuttavat suoraan positiivisella tavalla myös mielialaan. Nämä pari aurinkoista päivää, ovat saaneet mielialani selkeästi kohoamaan.

Kuulmiset - Big mamas home by Jenni

Huomenna aloitetaan vapun vietto. Minulle se tarkoittaa tänä vuonna sitä, että lapset lähtevät toiseen kotiin juhlapyhää viettämään ja minä juhlin itsekseni. Tällä kertaa en juhli täysin yksin, sillä olen sopinut vapputreffit kivan tyypin kanssa, jonka seurassa tiedän viihtyväni. En ehkä suosittele juhlapyhätreffejä ensitereffeiksi, siltä varalta, että treffikumppanin kanssa ei synkkaakaan livenä. Olisi ikävää, jos koko juhlapyhän vietto olisi tietyllä tapaa ihmisen varassa, jota ei tunne. Minä olen tavannut tätä tyyppiä jo pari kertaa ja tiedän, että nautin hänen seurastaan. Meille tulee varmasti ihana vappu yhdessä.

 

Minulla on tällä hetkellä mielessä useampikin postausidea, joten toivon, että saan taas kirjoittamisen syrjästä kiinni tämän hiljaiselon jälkeen.

Ihanaa vappua!

-Jenni

 

Lue myös

Tunnen olevani sinkkuäiti kun…

Meidän pääsiäinen

Ensimmäinen kevätviikonloppu

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.