Hae
Big mamas home

Ensimmäiset kuvat uudesta kodista

Tässä olisi ensimmäinen kunnon kurkistus minun ja tyttöjeni uuteen kotiin. Kyseessä on 80-luvulla rakennettu kolmio. Tilanne täällä on tällä hetkellä se, että suurin osa tavaroista on purettu. Eteisen käytävällä odottaa jokunen juttu kuljetusta varastoon ja vessa odottaa vielä säilytyskalusteitaan. Mutta muuten tilanne alkaa näyttää todella hyvältä. Olen todella tyytyväinen siihen, että olen lasten kanssa saanut järjestettyä kodin näinkin hyvään kuntoon parissa viikossa.

TAGI: Uusi koti

Uusi koti

Meidän uusi koti on siis todella tilava kolmio. Pidän kovasti asunnon pohjaratkaisusta. Iso osa neliöistä on saatu olohuoneeseen, joka ainakin meillä tuppaa olemaan koko kodin sydän. Olohuoneeseen mahtuu siis niin ruokapöytä, kuin myös sohva, ynnä muu kalustus. Sen lisäksi keittiökin on sen verran tilava, että sinne saa mahtumaan pienemmän pöydän, joka voi toimia arkiruokailussa.

Makuuhuoneet ovat kompakteja, mutta eivät liian pieniä. Minunkin huoneeseeni mahtuu muutakin, kuin sänky ja lasten huoneeseen mahtuu sujuvasti molempien tyttöjen sängyt, sekä muut lastenhuoneen kalusteet. Lapseni eivät ole vielä täysin tajunneet oman huoneen funktiota. Leikit leviävät vielä herkästi olohuoneen puolelle, kun edellisessä kodissa ne olivat siellä aina. Saimme viimein tyttöjen tiipii-teltan pystyyn huoneen nurkkaan, joten toivon sen houkuttelemaan leikkeihin omassa huoneessa. Enkä siis sano tätä sillä, että lapset eivät saisi leikkiä olohuoneessa. Mutta olisi mukavaa, jos osa leikeistä alkaisi pysymään myös oman huoneen puolella, kun sellainen nyt on olemassa.

Voin vain tässä vaiheessa sanoa, että minä rakastan jo nyt meidän koria. Se on tuntunut kodilta jo ensi hetkestä asti. Kaiken lisäksi tämä muutto on tuntunut todella vahvasti uudelta alulta. Tämä oli yhden aikakauden loppu. Tuntuu, että ero on saanut viimeisen niitin. Rakennan nyt uutta alkua uudessa kodissa ja teen uusia muistoja lasteni kanssa. Ehkä joskus tulevaisuudessa, myös jonkun uuden tuttavuuden kanssa.

Nyt kun koti alkaa olla pikku hiljaa kunnossa, voin keskittyä taas enemmän blogiin. Ajattelin listata teille postausaiheita, joista voisin kirjoittaa. Sisustusjuttuja on ainakin tulossa, sillä uusi koti on sen verran isompi, että tänne pitää tehdä uusia hankintoja. Olisiko teillä muuten aiheita, joista haluaisitte minun kirjoittavan?

-Jenni
TAGIT:
Koti & Sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.