Hae
Big mamas home

Sisustushepuli iski makuuhuoneeseen

Tällä kertaa postaus siitä kaksiomme harvemmin esillä olevasta huoneesta. 
Viimeisemmän tauluprojektin sivuvaikutuksena sain sisustushepulit. Joka johti siihen, että päädyin säätämään makuuhuoneemme järjestystä. Olen kaivannut koko tämän ajan, kun pinnasänky on ollut minun puolellani sänkyä, jonkinlaista yöpöytää tai tasoa vain itseäni varten. Yöpöytää puolelleni ei vieläkään mahdu, mutta makuuhuoneen lipasto ajaa saman asian. 

Taulukollaasia lukuun ottamatta, emme hankkineet mitään uutta makuuhuoneeseen, vain järjestelimme huonekalut uusiksi ja jo sen myötä muutos on ollut todella iso. Kolmevuotias on innoissaan, kun he saavat siskon kanssa nukkua vierekkäin. Hänen mielestään he nimittäin nukkuvat vierekkäin, vaikka välissä onkin lipasto. Järjestys on myös käytännöllisempi. Kun pinnasänky on lähellä ovea, on ollut helpompaa kantaa syliin nukutettu taapero omaan sänkyynsä, kun ei tarvitse puikkelehtia koko huoneen läpi. 

Vaatetelineeni siirtyi sängyn päädystä minun puolelleni. Pidän valtavasti avonaisesta telineestäni, mutta viime aikoina olen alkanut miettiä, pitäisikö sen olla vähän pienempi. Mielessä pyörii Hayn Loop stand, ihana, yksinkertainen vaateteline. Toistaiseksi pysytellään kuitenkin tässä. 

Jos makuuhuoneeseen pitäisi vielä jotain saada, niin kunnollinen matto. Sellainen pörröinen, vaalea nukkamatto houkuttelee valtavasti. Mutta en tiedä pitäisikö sängyn molemmin puolin hankkia kaksi pienempää mattoa, vai yksi iso tuohon päädyn puolelle. 
Alan hiljalleen ymmärtämään mattokriisiä, josta Noora ja Laura ovat puhuneet. Olohuoneen maton hankinta ei ole edennyt mihinkään. Sen sijaan olen yrittänyt saada kriisin hallintaan yrittämällä estää nykyistä kulumasta puhki. Heikoin tuloksin. Viikonloppuna se sitten petti ja nyt matossa on reikä. Uuden maton ostaminen on siis edessä vielä tämän kesän aikana. Yritän elätellä toiveita, että kesäaleista löytyisi joku kiva. En ole vain päättänyt millaisen haluan. Todennäköisesti vielä vaaleamman ja pelkistetymmän, mitä nykyinen mattomme on. 
Mattovinkkejä otetaan vastaan kommenttiboksissa? Vertaistukea mattokriisiin saa myös tarjota jos siitä on kokemusta. Instagram @bigmamashomeblog on hyvä kanava seurata sisustusmuutoksia, sillä sinne ne päivittyvät nopeammin kuin tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.