Hae
Big mamas home

Kesäinen raskausasu, johon sain idean Pinterestistä

Olen ennenkin jakanut teille asuja, joihin olen saanut inspiraatiota Pinterestistä. Itselleni Pinterest on paikka, josta olen saanut ihan valtavasti ideoita milloin mihinkin. Pukeutuminen on vain yksi osa. Toteutuksen ei tarvitse olla pilkulleen samanlainen. Itse mietin paljon sitä, mitä minulta itseltäni löytyy esimerkiksi entuudestaan vaatekaapista ja miten jokin tietty asu toimisi omilla vaatteillani. Ja tällä tavalla voi löytää omasta vaatekaapista niitä yhdistelmiä, jotka eivät itsellä tulisi edes mieleen.

Tällä kertaa löysin kesään sopivan idean, jossa vietin muun muassa äitienpäivän.

 

Kimono / Anna Field

Toppi / H&M

Hame / H&M Mama

Kengät / Second hand

Laukku / Lindex

Korvakorut / Annidiudiy

 

Tämä asu on aivan ihana ja tosi toimiva. Vaatteista ainoastaan hame on äitiysmallia. Mutta ovat ihan niitä perusvaatteita. Tuon liehuvan kimonon hankin viime kesänä, koska raksatan kesäpukeutumisessa kaikkea liehuvaa. Se on ihana, keveä vaate, joka tuo kuitenkin lisäsuojaa auringolta. Ihan mahtava vaate.

Musta tuubihame on ollut kyllä tämän kevään käytetyin hame, sillä se tuo vartaloon vähän niitä muotoja. Löysempien hameiden kanssa vaikutelma on vähän sama, kuin Muumien Möröllä. Ja sanon tämän kaikella rakkaudella omaa kehoani kohtaan. Juuri nyt haluan vain entisestään korostaa niitä omia muotoja, enkä pukeutua kaapuihin. Ja tämä on se fiilis, mikä minulla on ollut nyt vatsan kasvaessa. Kukin tehköön kuten parhaaksi näkee. Tällä hetkellä suojelen myös ihmisiä omalta polveltani, joka on vielä kaatumisen jäljiltä suht rajun näköinen, joten tällainen pitkä hame toimii senkin vuoksi paremmin.

Korvakorut ovat parin kesän takaa ja Annin käsialaa. Suunniteltiin nämä yhdessä ja nämä ovat ihanat kesäkorvikset pirteän värinsä ansioista.

Mutta kuten sanoin, asu on ihana. Tosi kesäinen, ei tukala ja kaikin puolin kiva. Tämän variaatioita näkee varmasti minun päälläni tulevana kesänä. Tässä linkissä muuten se alkuperäinen kuva, josta sain inspiraation asuun.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Keltainen mekko

Kauluspaita ja shortsit

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Vaaleanpunainen mekko

Vaaleanpunaista ja ripaus pinnkkiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *