Hae
Big mamas home

Asukuvat, jotka meinasivat jäädä julkaisematta

Hei kaikki. Mitä teille kuuluu? Minusta alkaa hiljaelleen tuntumaan siltä, että eron jälkeisen tunneryöpyn jälkeen, elämä alkaa viimein tasaantumaan. Olen edelleen onnellinen, mutta nyt se on tasaisempaa. Mikä on hyvä. Samoin arki on alkanut hiljalleen asettumaan uusiin uomiin. Meillä on arjessa uusia rutiineja ja käytäntöjä lasten kanssa. Kaikki tuntuu niin hyvältä. Edelleen ero oli oikea päätös.

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

Ensi viikolla mulla on tulossa puhelinpalaveri koulun kanssa, että saadaan mun opinnot raiteilleen. Vuoden vaihteessa oli havaittavissa pientä kankeutta koulupuolen kanssa, sattuneesta syystä. Nyt odotan enemmän, kuin innolla, että pääsen rutistamaan opinnot lopulta kasaan. Todennäköisesti ekaa näyttöä puskee sitten ihan lähiviikkoina ja jos kaikki menee alkuperäisen suunnitelman mukaan valmistun keväällä. En ota valmistumisesta stressiä, koska oppisopimusta on kirjoitettu reilulle ajalle ja tässä voi tapahtua vielä vaikka mitä. Mutta olen positiivisella miellellä tämän suhteen.

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi

Siinä oli pikaiset kuulumiset. Nämä asukuvat ovat lepuutelleet koneellani jostain lokakuusta lähtien ja meinasivat jo jäädä julkaisematta. Mutta koska en mielelläni haaskaa hyviä kuvia, julkaisen ne nyt.

Kuvissa päälläni on lempitoppini. Hankin tätä jossain vaiheessa myös toisen kappaleen, koska voisin asua tässä. Se on kevyt, rento ja tuntuu päällä ainoastaan mukavalta. Jos pitäisi päättää yksi yläosa, johon pukeutuisin loppu elämäni, se olisi tämä toppi. Päälläni on myös syksyllä hankkimani nahkatakki, jonka käyttämistä odotan tulevana keväänä ja kesänä.

 

Big mamas home by Jenni S. Mokkanahkatakki ja lempitoppi
Takki H&M
Toppi H&M
Farkut LINDEX
Kengät ELLOS
Laukku ZADAA Second hand

 

Kuvat: Erika Huhta | Editointi: Minä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.