Hae
Big mamas home

Simppeli mutsiuniformu – farkkua ja valkoista

Nyt kun kirjoitan tätä postausta, on meneillään ainakin yksi vähän viileämpi päivä, hellepäivien joukossa. Ja mikä helpotus tämä itselleni on. Helle on raskaana ollessa melkoinen koettelemus. Sen huomaa jopa vauvan vaisummissa liikkeissä. Nyt viileämmällä ilmalla pieni on peuhannut menemään paljon aktiivisemmin, kuin aiempina kuumina päivinä. Joten minulle kelpaa paremmin, kuin hyvin nämä kelit.

 

Takki / H&M

Tunika / Zadaa second hand

Farkut / H&M Mama

Lippis / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Smiling Design

 

Kun katselen näitä kuvia, niin mutsiuniformu on sana, joka tulee näistä ekana mieleen. Vaikka asu on vaalea, niin tässä asussa ollaan valmiina menossa leikkipuistoon. Farkut ovat hametta hieman kätevämpi vaate, kun lasten kanssa touhutaan. Laukku on riittävän iso, jotta sinne mahtuu vähän enemmän tykötarpeita, kuten aurinkorasva ja kosteuspyyhkeet. Lippis suojaa leikkipuistossa auringolta ja lenkkareissa pysyy paremmin jälkikasvun perässä.

Tai sitten tämä voisi olla milleniaalin uniformu pillifarkkuineen ja tupladenim tyylillään. 😀 Täytyy myöntää, että minä olen kyllä todellinen milleniaalin perikuva näiden pillifarkkujeni kanssa. Ne ovat ne minun omimmat farkkuni, vaikka olen hairahtanut tässä vuosien varrella myös muun mallisiin. Silti luontevinta on olla nimenomaan pilleissä. Vaikka olen muistaakseni joskus tyttönä huutoitkenyt äidilleni, että minähän en pillejä pue. Silloin suosin itse bootcut mallia ja mitä leveämpi, sen parempi.

Jännä muuten nähdä, kuinka monet asukuvat teille vielä jaan tämän pallomahan kanssa. Loppu lähenee raskauden osalta ja katsotaan Katrin kanssa vähän sitä, miten ehditään ja jaksetaan kuvata vielä. Tällä hetkellä minulla on vielä useammat kuvat varastossa teitä varten. Mutta varmasti viimeisiä raskausasu kuvia viedään.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

Kesäinen raskausasu johon sain idean Pinterestistä

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *