Hae
Big mamas home

Second hand-löytö Saksasta & tekonahkapöksyt

Eikä minua kiinnosta, mitä muuta ajattelevat siitä. Näytän omasta mielestäni hyvältä näissä housuissa ja se on kaikkein tärkeintä. 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,
Taivas ikkunan takana on edelleen harmaa ja pilvinen. Rehellisyyden nimissä olen kuitenkin onnellinen, sillä kaikki mitä taivaalta on tähän mennessä tullut, on ollut vettä. Huhtikuussa vesi on sata kertaa parempi vaihtoehto, kuin lumi. Maaliskuussa minua eivät lumipyryt vielä hetkauttaneet. Ne kuuluvat silloin asiaan. Huhtikuussa tilanne on kuitenkin toinen.
Kerroin teille viime postauksessa väsymyksestäni. Joku ehdotti jo, että minun pitäisi mennä tutkituttamaan itseni diabeteksen varalta. Kiitos huolenpidosta, jota en pyytänyt. Luulen oman väsymykseni liittyneen ennemmin pitkään työputkeen ja lapsiperhearkeen, kuin sokeritautiin.
Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,
Lupasin teille maanantaina asukuvia, joten tässä niitä nyt olisi. Nämä kuvat ovat ehtineet munia jo hetken aikaa koneella, kun sopivaa tilaisuutta julkaisuun ei ole tullut. Kuvat on ottanut ihana Pinja, jonka kanssa olemme nähneet viimeksi jo jonkin aikaa sitten.
Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,
Neule päälläni on zadaalöytö, joka matkasi luokseni Saksasta asti. Jos et tiennyt tätä, niin Zadaan kautta voi ostaa tuotteita sekä Saksasta, että Tanskasta ihan yhtä turvallisesti, kuin Suomesta. Paketti on vähän kalliimpi kun tuotteen tilaa ulkomailta. Mutta ulkomaalaisilta myyjiltä voi löytää juttuja, jotka eivät Suomessa tulisi vastaan. Pidän erityisesti helman boheemeista hapsuista.
DKNY:n käsilaukku on niin ikään myös Zadaasta, mutta tämän myyjä oli suomalainen. Pidän laukusta kovasti ja käytän sitä yleensä ollessani liikkeellä ilman lapsia. Lasten kanssa turvaudun yleensä meidän hoitolaukkuun.
Tekonahkapöksyjäni olen kehunut jo aiemmin. Ne istuvat päälle tosi hyvin ja ovat napakat päällä. Jonkun mielestä ilmeisesti liian hyvin, mutta minä oikeasti viihdyn housuissa. Eikä minua kiinnosta, mitä muuta ajattelevat siitä. Näytän omasta mielestäni hyvältä näissä housuissa ja se on kaikkein tärkeintä.
Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,

 

Zadaa, DKNY, Second hand, tekonahkahousut,
Panta GAUHAR 
Neule ZADAA Second hand 
Paita SECOND HAND 
Housut H&M 
Kengät ELLOS 
Laukku DKNY Zadaa second hand
 
Seuraavissa postauksissa on tulossa tunnelmia Otavamedian blogipäivästä, sekä hieman juttua lastenvaatteista.
Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

4 kommenttia

 1. Anna Ferrante kirjoitti:

  Hyvältä näyttävät housut päälläsi! Tosi hyvä tuo sinun asenteesi, eli että et välitä muiden mielipiteistä liikaa. Ei pidäkään välittää minun mielestäni. Tätä pyrin minäkin pitämään elämänohjeenani, vaikka en olekaan yhtä rohkea kuin sinä enkä osaa julkaista itsestäni asukuvia…Paitsi yhden eilein laitoin pitkän harkinnan jälkeen blogiini, seitsemän vuoden bloginpitämisen jälkeen =) =).

  Anna / Mustikkapasta

 2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Anna. Voin paljastaa, että ei tämä asukuvien julkaisu ole aina ihan yksinkertaista. Aika monesti käyn sellaisen pienen sisäisen taistelun itseni kanssa, kun saan uudet asukuvat eteeni. Kyllä minä mietin monesti kehtaako näitä julkaista, kun en ole sitä yleisesti hyväksyttyä vartalotyyppiä. En kuitenkaan halua antaa näille ajatuksille valtaa jo omien tytärteni vuoksi. Olen tehnyt valtavan työn terveen itsetunnon eteen ja nykyään olen melko ylpeä, että minulla ylipäätään on sellainen. Mutta tähän on tultu pitkää ja todella kivikkoista tietä pitkin.

  Haluan vain sanoa, että joka kerta, kun julkaisen itsestäni kuvia, se on myös pieni voitto omia mörköjäni ja pelkojani vastaan. Ja rohkaisen mielelläni muita samaan. Ja joka kerta kuvien julkaisu on vähän helpompaa.

 3. Helmi kirjoitti:

  Upea olet! Ihanat asukuvat, sopivat sinulle todella hyvin!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Helmi. ❤ Ihanaa, kun jaksat kommentoida aktiivisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.