Hae
Big mamas home

Puoli vuotta yhdessä – Miten meillä menee

Me ollaan nyt oltu kumppanini kanssa yhdessä ihan vähän reilu puoli vuotta. Tavattiin kasvotusten noin kuukausi ennen sitä ja sitä ennen ehdittiin jutella Tinderissä kaksi tais kolme viikkoa. Meillä ei ole yhteistä historiaa vielä vuottakaan. Elämme siis vahvasti kuherruskuukautta. Silti tähän suhteeseen on mahtunut muutamia kriisejä. Minulla oli kolmenkuukauden kriisi, jolloin minua ärsytti ja kiukutti ihan kaikki. Minulla on tullut ennenkin ihmissuhteissani kolmen kuukauden kriisejä, mutta tällä kertaa siitä päästiin oikeasti yli, eikä suhde päättynyt niinkuin 98 % mun tapauksissa. Sen lisäksi olen joutunut pohtimaan kokonaan uudelleen omaa seksuaalisuuttani.

Puoli vuotta yhdessä - BMH - Big mamas home by Jenni

Miten meillä menee nyt?

Tällä hetkellä meidän parisuhteessa on meneillään aivan ihana, seesteinen vaihe. Opetellaan tätä yhteiseloa täällä minun luonani. Toki niin, että kumppani käy välillä omassakin kodissaan. Mutta hän on ollut suurimman osan ajasta minun ja meidän kanssa. Mikä on ollut aivan ihanaa. Olen ilokseni huomannut, että ainakin introvertti minä olen sopeutunut aika hyvin siihen, että joudun jakamaan elintilaani myös toisen aikuisen kanssa. Myös lapset ovat ottaneet kumppanini avosylin vastaan. Toki tiettyä rajojen testaamista on havaittavissa, mutta se on täysin normaalia.

Toki kumppanillani taitaa olla astetta isompi sopeutuminen tähän. Minä olen asunut toisen kanssa ennenkin, mutta kumppanini hyppää täysin kylmiltään tähän meidän perhearkihässäkkään. Siinä on ihan varmasti aivan erilainen sopeutuminen, kuin minulla. Olen kuitenkin iloinen ja ylpeä siitä, että hän haluaa oikeasti lähteä tähän.

Itse parisuhteessa meillä menee todella hyvin. Meillä on hyvä seesteinen vaihe suhteessa. Meillä on äärimmäisen hyvä keskusteluyhteys, osataan laittaa toisemme etusijalle ja vietetään aikaa yhdessä. Osataan kuitenkin antaa toisillemme tilaa myös. Minusta tuntuu, että me ollaa oikeasti todella hyvässä pisteessä. Siinä seksissäkin löytyi lopulta balanssi, kun olin ensin kriiseilyni kriiseillyt. Seuraavaksi suunnataan kohti sitä yhteen muuttoa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tällä hetkellä puhututtaa: vauva

Olen kertonut aiemminkin, että koen itselläni olevan tähän tietty aikataulu. En siis voi odotella ihan loputtomiin ja meillä on kummallakin toive perheen kasvattamisesta. Tällä hetkellä meidän perheeseen kuuluvat minun lapseni, koska minulla niitä on jo kaksi entuudestaan. Hänellä ei ole. Joten tällä hetkellä puhututtaa se että milloin? Ja yksi vai kaksi? Itse olen krooninen vauvakuumeilija, joten minä tuskin sanoisin ei neljännellekään. Tällä hetkellä tosin kolme on se, joka tuntuu turvalliselta.

Toki, voisihan olla, että emme koskaan ole edes niin onnekkaita, että saisimme yhteisen lapsen. Sitähän ei etukäteen voi edes tietää.

Nyt me keskitytään tähän hetkeen ja nautitaan tästä ajasta kaksin. Tai oikeammin nelistään. 😀

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kun kaikki kyselevät onko minulla endometrioosi

Ensimmäinen parisuhdeloma

Yhteen muuttaminen

Nyt se on varmaa!

Narsistisen suhteen kaavan ymmärtäminen auttoi minua antamaan anteeksi itselleni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.